Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FOXhun
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Minden többször is el lett oblitve, én nem találok sehol dugulast. Ha ferdén áll a tartály akkor csinálja a habot, ha egyenesen áll akkor csak gőz jön. Minden esetre érdekes.
-
FOXhun
tag
válasz
mazsi70
üzenetére
Az öblítés amúgy megy rendesen, viszont a tejet nem tudja felkapni, teszteltem vízzel is, és azt láttam, hogy a szilikon cső alsó 1-2 centijeben megáll a folyadék és nem tudja felhúzni, csak gőzöl a csészébe. Egyszer sikerült jó habot csinálni, azt úgy idéztem elő, hogy a tejtartót kicsit ferdén tettem a helyére, igy felszívta a tejet. Kicsit olyan, mintha a szilikon cső alja túl közel lenne a tartály aljához, de így van a helyén elvileg. Majd még tesztelem, de igy elsőre kicsit csalódás.
-
FOXhun
tag
Sziasztok! Delonghi Rivelia, tejtartájos géppel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Ma délután érkezett, szóval még elég friss. Beüzemeltem, sima kávét szuperül lefőzi, de tejes italt nem hajlandó. Bármilyen szintre állítom a habot, csak a gőzt nyomja ki a csövön, tejet egy cseppet sem. Elvileg jól van összerakva, de nincs ötletem, mit nem veszek észre. Minden tanácsot szívesen veszek. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest