- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Bocs, tényleg 1.9 TDi... télleg nem tudom még milyíen kocsim volt, mert kb 1 napig vezettem és 2.ik éjszakán lopták el
Amúgy még nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan lába kel, mert MO-on nagyon kevés van ebből a típusból, a rendőr úgy nézett rám, mintha másik dimenzióból jöttem volna...
Igazán baj az, hogy ezt az autót csak kölcsönkaptam a nagyfőnökömtől (pontosabban a nagyfőnök feleségéé volt, ő cserélt velem, Seat Altea-ra)
Nehéz lesz elmagyaráznom ezeket a dolgokat a kedves főnökömnek... szerintetek? (amúgy tud róla, csak nem én kommunikáltam le)
Ilyenkor ki tudnám taposni annak a köcsögnek a beleit, aki elvitte
Szinte hihetetlen, hogy bármilyen bűncselekményt lehet elkövetni ebben az országban büntetlenül... és nyugodtan röhöghetnek az arcomba, és én nem thetek semmit... szomorú, hogy ausztriában ilyen autóval fél évig nyugodtan tudtak parkolni az utcán
Ebből a szempontból is már nagyon utálatos a mi szép kátyús fővárosunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest