- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Megmondom őszinzén, én az autóelszállítást betiltanám, mert minden egyes szállítmányozónak kell egy fuvarlevél vagy szállítói levél, ami alapján szállít... egy ilyen autólopós tréllernek nem kell?!
Manapság már nem is ''feltűnő'', hogy autót lopnak így... végülis, ebben az országban lassan mindent meg lehet csinálni... védjem meg magamat és tulajdonomat ahogy akarom, de ne használjak túlzott erőt, mert akkor még én kapok a rendőröktől, ha életveszélyesen megsebesítem a rablót, tolvajt... ezekszerint nekik van több joguk?!
Sok buta esetet olvastam már, és néha nemcsak a gyomrom liftezik egyet, hanem a vérnyomásom is... annyi pofátlanság és arctalanság van, amely néha hatósági packázassal és igazságtalansággal is párosul. Elkeserítő, néha inkább vagy maffiatag legyen, vagy ne legyen semmije...
Az egyik ismerősöm inkább eladta a BMW-jét, mert 2 hét alatt 3x akarták ellopni, majd inkább leszedték az elejét, mert ezek szerint csak ez kellett ''nekik''. Ez normális állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged