Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mynames

senior tag

válasz Re #329 üzenetére

Nekem már kb. 10 éve a Simsonomat lopták el. Feljelentés stb... Fél év után jött a papír, hogy a nyomozást lezárták! :O Eredmény=0 :O

Hát ez azért így nem sok, gondoltuk apámmal, aki beszélt is a rendőr ismerősével, hogy mi a f@sz történt fél évig?
    A válasz lényege ez volt: nem történt semmi, nem is tudnak semmit sem csinálni. Se pénzük, se energiájuk, egyáltalán semmi kapacításuk nincs kereséshez...Egy másik nyomozás lezáró dokumentumot írnak felül és kész!!!!:Y Az Ő szájából hangzott el: a rendőrség a jogrendszerünk miatt tehetetlen.
    Annyit tudott segíteni, hogy volt egy lefoglalt uo. motoruk amin szétverték a motorszámot és lefeszítették a vázszám platniját. Na azt kellett felismernem, hogy EZ AZ ENYÉM, felismerem, bizonyosan! Ha ezt mondom akkor vihetem! Őszintén megmondom voltam olyan hülye, hogy nem mondtam ezt, mert láttam, hogy az nem az enyém.
    De nem is ez a lényeg, hanem az egész eljárás...
    Lassan ott járunk, hogy ha látod hogy matatják az autódat (lakásodat, motorodat, bármit), vagy nem szólsz és csak nézed (MERT MÉG MEGSÉRTENÉD A TOLVAJ JOGAIT), vagy élve elásod azt a patkányt (jó mélyre, nehogy kijöjjön) és nincs rá gond. Eggyel kevesebb...

Szerk:
    senki ne gondolja, hogy az eltelt 10 év óta valamit is javult a helyzet. Sőt...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák