Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
Nekem már kb. 10 éve a Simsonomat lopták el. Feljelentés stb... Fél év után jött a papír, hogy a nyomozást lezárták!
Eredmény=0 
Hát ez azért így nem sok, gondoltuk apámmal, aki beszélt is a rendőr ismerősével, hogy mi a f@sz történt fél évig?
A válasz lényege ez volt: nem történt semmi, nem is tudnak semmit sem csinálni. Se pénzük, se energiájuk, egyáltalán semmi kapacításuk nincs kereséshez...Egy másik nyomozás lezáró dokumentumot írnak felül és kész!!!!
Az Ő szájából hangzott el: a rendőrség a jogrendszerünk miatt tehetetlen.
Annyit tudott segíteni, hogy volt egy lefoglalt uo. motoruk amin szétverték a motorszámot és lefeszítették a vázszám platniját. Na azt kellett felismernem, hogy EZ AZ ENYÉM, felismerem, bizonyosan! Ha ezt mondom akkor vihetem! Őszintén megmondom voltam olyan hülye, hogy nem mondtam ezt, mert láttam, hogy az nem az enyém.
De nem is ez a lényeg, hanem az egész eljárás...
Lassan ott járunk, hogy ha látod hogy matatják az autódat (lakásodat, motorodat, bármit), vagy nem szólsz és csak nézed (MERT MÉG MEGSÉRTENÉD A TOLVAJ JOGAIT), vagy élve elásod azt a patkányt (jó mélyre, nehogy kijöjjön) és nincs rá gond. Eggyel kevesebb...
Szerk:
senki ne gondolja, hogy az eltelt 10 év óta valamit is javult a helyzet. Sőt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eredmény=0
Az Ő szájából hangzott el: a rendőrség a jogrendszerünk miatt tehetetlen.