Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
ha jól értem 3000 nél vágja a magasat a hangváltó?
Nennbelastbarbeit / Nominal Power 70 w
Max. Belastbarkeit / Max. Power 100w
Konus / Cone Material Paper coated
Impedanz / Nominal Impedance 4
Frequenzbereich / Frequency Response 43 - 22000 Hz
Frequenz Weiche / Crossover Frequency 3000 Hz
Empfindlichkeit / Sensivity 88 dB
Hochtönermaße / Tweeter Dimensions 40 mm ø
21 mm (depth)Mittel/Tieftönermaße / Mid/Woofer Dimensions 165 mm ø
65 mm (depth) -
troll81
addikt
sziasztok. Eton Pro 170 szett magas sugárzó : 34 mm átmérőben ez menyiben jobb mint egy 25 28mm magas sugárzó,illetve mit befolyásol az átmérő?minél nagyobb annál mélyebbre lehet engedni?
-
daara
aktív tag
Ezt tervezem beszerezni semmi extra igény,arra lennék kiváncsi hogy egy peugeot 206 ban lenne beszerelve,tudom majd írányítani a bajuszkapcoloval a rádió léptetést zeneszám léptetést úgy mint a gyárival?
https://www.arukereso.hu/fejegyseg-c3617/pioneer/mvh-s100u-p383431295/#
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Digital #67541 üzenetére
Én is várom a tippeket ugyan ez a szitu. "A ládára, erősítőre kb 80-100k-t szánok" Én jobban szeretnék újat de ha itt a forumba van valakinek valami azt átgondolom, de random embertöl vatera jofogas facebook stb nem szivesen vennek. Eddig egy tippet kaptam: [link] valami mas otlet esetleg?
-
Digital
addikt
válasz
#28001792 #67540 üzenetére
Apránkén tervezem, első körben fejegység csere volt az említett Blaupunkt aktív sub-al, most szeretnék majd erősítőt, passzív mélyet. Ha már lesz erölködő akkor rákötném az első szettet. A ládára, erősítőre kb 100k-t szánok. A használt cuccoktól sem parázok! Az ajtópanel vicc volt
-
Digital
addikt
-
troll81
addikt
sziasztok Subwoofer Phase Aliante 12 ez menyit érhet meg original gyari állapotban ládával?nagyon ugy néz ki mint ha full gyári lenne létezett ez össze épített verzióban?
-
törölt tag
Minek méretni egy ilyen katot? Ha megfelelő hallgasd. Kb ennyi
Én pénzkidobásnak látom.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok.
Van egy Focal 33A mélynyomóm. De már nem teljesen gyári, mert a pereme elmállott, és át lett peremezve, de nem eredetire, hanem vászonszegélyre. Ettől sokkal lágyabb lett a felfüggesztése, érzékenyebb lett.
Ez menyiben befolyásolhatja a TS paramétereit? Tudtok abban tanácsot adni hogy mit kezdjek vele? Be tudja ezt valaki mérni, hogy dobozméretesét és reflex csövet tervezzen hozzá? Hol csinálnak ilyet, és mennyiért?
Vagy vegyem a gyári adatokat? Most van egy eladó, gyári dobozban, igaz, már elvittek, de a gazdája leméri nekem a méreteit, az alapján a gyári, eredeti adatok meglesznek. Érdemes ezzel ennyit foglalkozni, hogy beméressem?
Amúgy nem vagyok nagy basszus fan, főleg akusztikus zenét hallgatok, csak ha már van, beépíteném.Köszi,
W -
Hardtech
aktív tag
válasz
troll81 #67517 üzenetére
A jelenleg benn lévő láda is jól szól (nekem) ,csak vannak bizonyos számok aminél úgy gondolom hogy nem elég ezért hangosabbra veszem ,de így meg lekapcsol az erősítő vagy mert túlmelegszik vagy mert régi sz...r van vagy 10 éves. A kalaptartón van 2 kivágás gondolom hangszoró volt ott (már igy vettem a kocsit) igy egesz jol szol a mostani láda is. A keret legyen 80-100 ezer Valaki irta hogy Gladen Audio RS 10 BR [link]mas otlet eddig nem jott ez kb 40-45 ezer tehat marad erösitöre 40-50 az elég EZ ?
-
troll81
addikt
válasz
Hardtech #67516 üzenetére
ez kezdetnek elég. ehhez kell keresni párost ami elégséges. 4 600 rms közti basszreflex láda meg egy e körüli erősítő(max 80 A biztivel)
bele kellene próbálni és kiderül menyire zárt az egész tér.menyire zár az üléssor és a kalaptartó.
és egy konkrét összeghatárral még meg toldanám és úgy könyebb -
troll81
addikt
válasz
Hardtech #67512 üzenetére
Ez sok kérdést felvet milyen autó? reflex vagy zárt láda?milyen kábelezés van az autóban? mert ilyen erőhöz kell kábel is rendes táp.a használt után lehet kell menni,na de mindenképp lehet jobban járhatsz minőség terén.itt segítenek szivesen sokan ha kellő információval látod el őket az elképzelésről.
-
BBéci
legenda
válasz
Speeedfire #67507 üzenetére
Octaviámba a nyavalyás keresztmerevítő miatt nem tolható az üléstámla hátuljára a meglévő szublládám. Minimum 20000 lenne egy új, 19 mm-es MDF-ből, dupla előlappal, minőségi kárpitozással.
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Gyumadár #67511 üzenetére
Azért nem vennék használtat mert gözöm sincs milyen állapotban van se az erősítöhöz se a nyomohoz nem értek....Utazgatni pláne nincs kedvem érte hiába nézem meg ugyse értek hozzá. Ezért lenne jobb új nem pedig használt de ha tudtok esetleg konkretan valami használt láda + erősítöt eladot olyan embertöl aki megbizható és postáz is akkorl ehet róla szó ha nem akkor marad az új. Mint mondtam kb 30-40 ez szánnék a ládára meg nemtudom mennyi hozzá egy erősitő de tippre az is 30-40 (lehet több nemtudom)
-
troll81
addikt
válasz
Hardtech #67504 üzenetére
Szia 40 k ert egesz rendes erot kapsz hasznaltban. Olyat Ami jo hangban eroben damping Ban.nekem is 10+ evesek vannak hasznaltan es nem Adnan Oda ha ujat adnanak erte.
A dld 500 inkabb hangnyomas es azt hajtani is Kell h Meg szolaljon.
A 30 40 k kategoriaban lovesem sincs -
V8engines
tag
Sziasztok!
Érdekes számomra a jelenség.
Találkoztatok már, azaz, elő tud fordulni olyan jelenség, hogy a fejegység táp ISO csatija nem érintkezik (picit lóg az aljzatban, de a rögzítő patent része meg van)? A hibajelenség meg az, hogy a jobb, és csak is a jobb oldali hangszóró hol szól, hol nem, ha megmozgatjuk. Vezetékszakadásra is gondoltam a kötegben (2005-ös, Öcsém Polo-ja), de miután most barátjától kapott egy másik fejegységet, és eltűnt a jelenség, erre nem gondolnék mint hiba.
Az a furcsa, hogy hangszóróhoz köthető a jelenség és mégsem az a csati a ludas.A fej amúgy egy JVC. Nem új, de nem sz@r, és nem is kimondottam a neve nincs kínai kategória.
Mert a rádiót szétpattintottam. Ugyan nem volt gyanús, de a forrasztásokon újra átmentem forrasztóval (mindegyiken, a hangszórók és antenna forrasztásokon is, utóbbi volt csak gyanús amúgy). De visszaraktuk és nem változott semmi.
Most hétvégén bekötöm majd a garázsban (autóhifi-ről megy nekem a zene, akkum mindig van
), majd kiderül.
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Speeedfire #67507 üzenetére
Na ez zsír ha ládába van és még az ára is belefér. És milyen erősítő kéne hozzá ?
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Speeedfire #67505 üzenetére
Ez csak hangszoró ? Nem lehet ládával együtt kérni ? Van olyan bolt ahol lehet kérni hozzá ládát és össze is rakják vagy enis összetudom nem tul bonyolult ?
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mélyládát+erősítőt a kocsiba. Jelenleg egy JVC KD-R881BT + Hertz ESK 165L.5 van a kocsiba.
Ilyen ládával meg hozzá valami erősítő ami állandóan lekapcsol. Gondolom mert túlhajtom mivel halknak találom a mélyet.Ezért szeretnék valamit ami hangosabb jobb mélyebb erősebb stb... ki hogy akarja hívni. Én egy DLD 500+ ra gondoltam (de csak hogy legyen valami kiinduló alap amihez lehet hasonlítani) valami normális erősítővel. Bármit meghallgatok ebben az árkategóriában 30-40 ezer + erősítő. Mindenképp újat szeretnék nem használtat! Ha azt mondjátok fentebb kell menni árban az is megoldható ,de nem szeretnék sokkal többet költeni rá nem versenyezni akarok csak zenét hallgatni. Köszönöm a segítséget.
-
Geresics
addikt
Kukucs!
Nem biztos, hogy jó helyre írok, de ha nem, akkor remélem kapok némi útbaigazítást, hogy hol próbálkozzak!
Szóval a lényeg, hogy van nekem egy 2007-es Toyota Corolla Verso (R1/1FZZ) kocsim, amibe le szeretném cserélni a gyári CD-s rádiót egy bluetooth-os, navigációs egységre.
Amit én szeretnék:
- Nem vagyok vájtfülű, de szóljon legalább úgy, mint a gyári!
- Bluetooth legyen benne, mert sokat telefonálok út közben!
- Legyen benne GPS, hogy ne kelljen a telefonom erre használni!Eléggé vakon vagyok a témában, ezért felhívtam egy helyi (Pécs) szakit, hogy ő mit javasol, és a MACROM M-DL5000 típust ajánlotta. Természetesen a piaci ár 150%-áért (115eFt, google szerint 75eFt), plusz 18eFt beépítő keret, plusz 20eFt beépítés.
Ha a fejegység árának a 75eFt-ot veszem alapul, akkor jó választás ez? Vagy ez is amolyan "parasztnak jó lesz" termék? Tudtok esetleg mást javasolni a fentiek tükrében?
Köszi!
-
Speeedfire
félisten
válasz
#28001792 #67500 üzenetére
Nekem is azt ajánlották, az is van az első ajtókban. Viszont, ahol a ládához vettem anyagokat, meg a nyomót, ott ilyen volt meg gladen. E mellett döntöttem, de nem bántam meg. Nekem a csomagtér ajtó egyáltalán nem rezonál most. Lehet, hogy első ajtónban mást mutatna.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Politika
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest