- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
MunezXBK #35651 üzenetére
Feltételezem egy 2V előerősített kimenet nem fog soha úgy szólni bármilyen erősítővel, mint egy 4V előerősített jel.
Mivel már a mostani ősrégi, gagyi, gyári egység is kielégíti az igényeimet, ezért úgy gondolom előrelépés lesz a 2V-os is. Nem tudom, hogy a mester hogy fogja nekem bekötni a rendszerbe az új fejegységet, hogy most RCA vagy nem RCA, de még így is jobb lesz mint volt.
Ha majd egyszer hi-fi-s ambícióim lesznek, akkor olyan komponenseket fogok választani, ezt már a legelső hsz-om elején kikötöttem, hogy nem audiofil elvek vezérelnek.Csak egy nagyobb tudású (az olvasható médiumok száma) fejegységet kerestem, ami tud BT-n keresztül 2 telefont kezelni. Arra szerintem elég lesz a Blaupunkt 420BT nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bitcoin topic
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Canon LBP631CW színes lézernyomtató
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
- Magyar garanciás Samsung Odessey G7 4K IPS 32 colos gamer monitor Beszámítás OK
- Samsung 2,5" Notebook HDD 1Tb eladó
- Sony PlayStation4 Slim 1Tb 2 kontrollerrel ajándék Uncharted Collection (1-2-3) játékkal eladó
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest