- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás #81 üzenetére
Kijelölöd az elemet és fent a szalag menün a Create csoportban a Create part ikonra kattintasz. Ez réteges szerkezeteknél elvileg külön kezelhetővé alakítja a rétegeket, de falaknál én nem boldogultam vele. Az extrusionok ilyenkor például eltűnnek... Nem tudom a te esetedben mi fog történni, talán alkotóira bontja, és talán szerkeszthetők lesznek.
Off: Nekem az egész olyasmi mint régen az Archicadben a falak csatlakozása. Ha bizonyos szögtartományban találkoztak falak akkor csinált ilyen túlhúzáskat, néha kivágásokat. Anno sajnos ezt nem lehetett megoldani ez egyszerű program hiba volt, ezeket a program fejlődésével megszüntették.
Revitben a modify fülön a geometry alatt van egy wall join ikon. Az bénán találkozó falak esetén elkezdi felkínálni a csatlakoztatási lehetőségeket, és jó esetben megtaláljuk a nekünk megfelelőt. Ugyan ezt meg lehet csinálni gerendákkal, oszlopokkal. Naív kérdés, de nem kínál fel ott valami lehetőséget a csatlakozások variálására?
-
L4mie
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás #81 üzenetére
Hali,
Ha family-ket kaptok akkor a join nem oldja meg a problémát?
mert ha projektben kapnátok akkor az necces, de, ha family akkor talán egyszerűbb a dolgok megoldása.ahogy nézem főleg kohúzással appeláltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest