Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
solyomsherif
üzenetére
Szia!
In-place family, ahogy látom. Külön-külön tudnám is őket In-Place Editorral módosítani, de itt meg ugye nem tudok mindkettővel dolgozni, mert külön vannak. Próbáltam azt, hogy a tetején íves vágatú elemet kimásoltam, és a másik elemet editálva oda beillesztettem mellé (eredetivel azonos pozícióba) egy másolatot belőle, gondolván, hogy így majd ezzel az ideiglenes másolattal le tudom "Cut-olni" azt a kis hátomszög alapú kinyúlást, de persze nem ilyen egyszerű
Nem is tudom hogy sikerült odamásolnom (valószínűleg nem oda másoltam), mert újra próbálva már hibát dob, hogy "Can't copy between ..".Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ezeket az elemeket egy adott Family Instance-ekből önálló testekké alakítsuk át? Véglegesítve az Extrusion-öket, meg ilyesmi. Anno flash-ben asszem break-link néven futott ez az "önállósítás". Mivel ezekkel a fileokkal nem fog senki tovább dolgozni, talán valami ilyesmi megoldás lenne a legkézenfekvőbb.
Hű, ez a nyelvezet már nekem is fáj, inkább OFF-ba teszem.

u.i.: Igen, Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is tudom hogy sikerült odamásolnom (valószínűleg nem oda másoltam), mert újra próbálva már hibát dob, hogy "Can't copy between ..".