Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
solyomsherif #80 üzenetére
Szia!
In-place family, ahogy látom. Külön-külön tudnám is őket In-Place Editorral módosítani, de itt meg ugye nem tudok mindkettővel dolgozni, mert külön vannak. Próbáltam azt, hogy a tetején íves vágatú elemet kimásoltam, és a másik elemet editálva oda beillesztettem mellé (eredetivel azonos pozícióba) egy másolatot belőle, gondolván, hogy így majd ezzel az ideiglenes másolattal le tudom "Cut-olni" azt a kis hátomszög alapú kinyúlást, de persze nem ilyen egyszerű
Nem is tudom hogy sikerült odamásolnom (valószínűleg nem oda másoltam), mert újra próbálva már hibát dob, hogy "Can't copy between ..".
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ezeket az elemeket egy adott Family Instance-ekből önálló testekké alakítsuk át? Véglegesítve az Extrusion-öket, meg ilyesmi. Anno flash-ben asszem break-link néven futott ez az "önállósítás". Mivel ezekkel a fileokkal nem fog senki tovább dolgozni, talán valami ilyesmi megoldás lenne a legkézenfekvőbb.
Hű, ez a nyelvezet már nekem is fáj, inkább OFF-ba teszem.
u.i.: Igen, Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest