Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari245
csendes tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Képzeld elővettem könyvet is és nem is egyet...
azért akartam msn-en mert kicsit egyszerűbb lenne ott elmagyarázni, de akkor leírom ide a problémámat.
Suliba egy alkatrészt kell lerajzolni több szemszögből, az meg is van, a problémám nyomtatás közben van...ugye a lap szélétől ki kell hagyni 5mm-t és úgy kinyomtatni, de nekem mindig másképp nyomtatja ki, vagy nem nyomtatja rá a szegélyt rendesen, vagy nem sikerül normális A4-es méretben kinyomtatni. Ebben kéne segítség ha tud vki... -
Ferrari245
csendes tag
Sziasztok,
Autocad használatához kérnek 1 kis segítséget, aki lenne szíves és segítene az vegyen fel msn-re. Címem: killer245@windowslive.com
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest