Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
válasz
ThuG4LifE #5380 üzenetére
Te látod előnyét a nagyobb teljesítményű gpu-nak? Csak azért kérdezem, mert nekem nem volt lehetőségem kipróbálni ugyanazon konfigot egy olcsóbb (de dedikált), vagy egy jóval izmosabb kártyával. Régebben egy jobb quadro-t használtam, de mikor később egy gyengébb, de újabbat kaptam, akkor nem tűnt fel semmi érezhető különbség. Kizárólag civil 3D-re gondoltam, azt tudom, hogy pl solidworks jobban teljesít.
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
ThuG4LifE #5354 üzenetére
A fenti csak egy konkrét példa volt. Gyakran belefutok olyan zsákutcákba ahol nincs dxf rajz. Ha nagyon élesek a kontúrok a jpg képeken akkor a konverterek elég tűrhető dxf rajzokat hoznak létre, nyílván hibákkal. Az érdekelne, hogy van-e valami olyan optimalizáló ami ezeket a "hibákat" javíthatja. Pl. ahol egy ívnek kellene lennie az ne álljon már 50 szakaszból ha egy ívből megoldható.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
ThuG4LifE #5289 üzenetére
Ma megjott a valasz az Autodesk-tol. Elfogadtak az erveleseimet, lezartak az ugyet.
Kicsit meglepodtem, de orulok ennek a hozzaallasnak.
Illetve kertem tajekoztatast, hogy hogyan mukodik ez a “double seat”, mert a korabban linkelt cikk (a sajat weboldalukrol) ezek szerint nem igaz. -
lumpy92
aktív tag
válasz
ThuG4LifE #5285 üzenetére
Szia!
Ismerős cégnél volt ilyen ~1 éve.
Ők alkudoztak velük, aminek a végén vettek új licenszt is, de jelentősen sikerült lefaragni a díjakat.
Mindenképpen érdemes alkudozni velük, már ha nem akarod teljesen ignorálni Őket.
Amit leírtál szerintem egy méltányolható helyzet, valami kedvező megegyezés kihozható ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest