Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovGer
csendes tag
Üdv!
Van egy Vw Jetta 2010 es autóm. Múlt hét folyamán lemostam kézi mosóban, mert fekete és nem igazán akarom bevinni a gépbe, félek, hogy összekarmolja.
Mikor törölgettem az orrát észrevettem hogy a krómhatású műanyag elemek bemattultak. Gondolom a sózás hatása miatt. az alábbi képen látható melyek ezek az elemek.
Azt szeretném megkérdezni,hogy van-e rá lehetőség, hogy valami tisztítószer lehozza róla? Ahogy kerestem megoldást mindenhol azt találtam, hogy a krómtísztó paszták nem jók a krómhatású műanyag elemek karbantartására, ápolására.
Igazából nem látszik rajta nagyon, csak ha közelebbről nézem, de akkor is szebb lenne, ha nem lenne rajta.
Van valami "csodaszeretek" amivel át lehetne törölni mosás után és rendbe hozzná a dolgot?
[ Szerkesztve ]
A szépség nem minden, de jó nézni.
-
KovGer
csendes tag
válasz Autoglym #6531 üzenetére
Ugyan azt a mosót használom kb 3 éve, és eddig nem volt semmi probléma. Nem szoktam előmosó szereket rápermetezni. Sima magas nyomsású mosást engedtem rá, meg minden mosás végén a mosóban található waxot.
Más megoldás nem lehetséges?
Amúgy meg nem mindenhol jelentkezik a mattulás, első sorban csak az alsóbb részeken ezért gondoltam a sóra.
Szerintem megpróbálom valami finomabb polirral akkor, ha azt javasoljátok.
De holnap akkor lefényképezem, hátha az segít.[ Szerkesztve ]
A szépség nem minden, de jó nézni.
-
KovGer
csendes tag
válasz Autoglym #6542 üzenetére
Mindig én mostam, télen nagyon nem tudja sütni a nap és garázsba áll. Mostanság nem igazán tehetem meg, hogy mindenhova kocsival megyek... $430 benzin...
Semmilyen előmosót nem szoktam használni elmegyek egy sima kézimosóba magasnyomás, utána tiszta vizes öblítés, majd a mosós wax és újra leöblít majd áttörlöm.
A képet nem csináltam mert nem voltam ma autóval, de holnap használom, majd meglesem a fényképezővel, hátha okosabbak lesztek tőle.A szépség nem minden, de jó nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest