Hirdetés
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parsifal2
tag
Szerintem jól leírtátok a polirozás menetét. Frankó. Én is szoktam fényezgetni.
Én még annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nagyon kell figyelni az anyagok tisztaságára, elég ha a szivacsba bekerül egy homoszem és már is tiszta karc minden.(ebből adódóan a cliff elég nagy hülyeség) Én vékony tömlőről szoktam nagyon kis sugárban csorgatni a vízet.
A 3M anyagok nagyon jók...Majd még figyelem a topicot, hátha tudok én is segíteni.
Viszont fémet még soha nem poliroztam és kellene valami ötlet hogy motorblokkot (spiáter, alu) mivel lehet polirozni, illetve hozzá lehet-e jutni valami bevonathoz, ami megakadályozza a bemattulást.? -
Parsifal2
tag
Sajna nem csak a műszakin kell a papír. Én már kapartam KPM ellenőrzéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home Assistant 5W fogyasztású Mini PC okosotthon központ (Raspberry pi, ipari PC, NAS)ingyen Foxpost
- Eladó Specialized HRXC kerékpár
- Dahua IP digitális kamera rögzítő, Nvr újszerű
- Ctek Yuasa Ycx 5.0 akkutöltő, akkumulátor töltő és karbantartó eladó
- Áron alul Teljesen Új Artisan eszpresszó kávéfőző gép 5 év garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest