- Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Polírtechtől rendeltem Koch Chemie Pol star bőr, alcantara, kárpit tisztítót, 1 litereset. Honlap azt írja, ez koncentrátum, amit higítani kell. Nekem kicsit furi. Mert a csomagbam adtak hozzá egy szórófejet is, meg a flakon kupakjaegy ragasztószalag darabbal le volt ragasztva. Konkrétan olyan, mintha ez már fel lett volna bontva. A benne lévő cucc is habos, ahogy kinyitottam. Most akkor ez koncentrátum, vagy ez már higított. Mert nem mindegy. Vett már valaki ilyet, ilyen kiszerelésben? Tapasztalat?
-
Unlimited
aktív tag
Kochchemie pol star aki használ, milyen arányban higítja?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Zémann #38961 üzenetére
Igen, tudom. Ilyen helyen dolhlgozom.🙂 Teljesen megszűrt víz a cseppmentes öblítés. Tiszta h2o. Valóban cseppmentesen szárad. Éppen ma mostam át az autómat. Hab, samponos mosás magasnyomásuval, cseppmentes öblítés. Igaz, csak poros volt, de tökéletes tiszta. De mindegy milyen koszos, mindent levisz. Nagyon meleg a víz, kis túlzással forró. Érzed a magasnyomású markolatán, a csövön, hogy meleg. És ez a hatalmas különbség az otthoni mosástól, hogy ez meleg víz. Nagyon szeretik a mosónkat, rengetegen járnak hozzánk mosni. Jók a mosószerek, van nyomás, sok program. Bogároldó, száradást segítő wax, stb.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Meg jött a MJJC habosítóm. Parkside magasnyomásúval használom 150 bar. Amit adtak hozzá zacsiba, amit bele lehet csavarni spricni, vagy mi. Melyiket mikor kell használni?
-
Unlimited
aktív tag
Polírtech kiszállításra van valakinek tapasztalata? Kaptam egy emailt, hogy visszaigazolva a megrendelés és azóta semmi. Telefonra, emailra nem válaszolnak.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Ha szépen megkérek valakit rendel nekem Aliról MJJC parkside csatlakozóval!? Én még sose rendeltem Kínából semmit, nincs benne gyakorlatom. Fehérvár és környéke lenne az igazán jó. Illetve van tipp egy jó szárazoló törölközőre, ami nem arany árban van!? Köszönöm
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Én is egy ilyen Parkside mosó nyüstölök, 2 hete vettem. Habosító, meg a lándzsfej nem a legjobb. Bár a lándzsfej elmegy, de a habosító tényleg lecserélném. Tudom, hogy Alin van hozzá MJJC, plusz adapter. Viszont sose rendeltem onnan még semmit. Itt valahol nem lehet venni ilyet, vagy hasonlót az országban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest