Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
TUlajdonképpen igazad van, 3-4 mosás után úgyis felrakom ismét. A lényeg, hogy addig bírja a lehető legjobb kinézettel. MOndanám, hogy adok egy esélyt ismét a Perl-nek, de még van fél liter PSS és másfél üveg Gyeon. A PSS-t télen, a Gyeon-t nyáron használom. Viszont egy darabig nem akarok rendelni semmit, mert megint nagyon felgyűltek a cuccok.
Jut eszembe, szerdán megjött az ahifiről a csomag. Nem fotóztam, de ugyanoyan igényesen és törésmentesen volt csomagolva mint maiket te fotóztál korábban.
Vasárnap este adtam le a rendelést, szerdán kézbesítették.A Bilberry volt most a lényeg, le akartam tesztelni különböző higításokban.
50 ml BB+400 ml víz
50 ml BB+150 ml víz
50 ml BB+ 250 ml vízAzt kell mondanom, hogy aki rendszeresen takarítja a felniket, tökéletesen elég neki az 1:8 higítás. 16 ezer volt 5 liter, ha hozzászámolom a deszt. víz árát, akkor is bőven a legolcsóbb megoldások között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus M.2 probléma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest