Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
2005.03...hmm...mintha lett volna egy két módosítás már azóta de ezt mondom 100-ra.
sztem nem érdemes ilyenben gondolkodni - motorcsere, főleg nem tipusazonos motornál, a gatyája rámegy az embernek, ha hivatalosan akarja csinálni az ember, szal hogy az utcán rendszámmal mehess vele...nagyon sokba kerül a sok engedély plusz vizsga nem akarok hüjeséget mondani, de 500k-ba is belekerülhet
szvsz jobban megéri egy erősebb autót venni...de hát kinek mi
-
bocX
tag
ja igen ezt is hallottam, egyébként nem éri 'hivatalosan' motort cserélni, ami nem tipusazonos.
közbe kaptam egy infot, hogy zöldkártyán fennakadhat a gép...
a vizsgáztatós eset, meg télleg sajnálatos...én is láttam már egy két tdi-t elfüstölni a tulhajszolás miatt
mondjuk az saját gazdája hibája miatt
nemtudom hogy jogilag mennyire megoldható a téma, és bizonyítható, de sztem az már veszett fejsze nyele sajnos ...és télleg szemétség, hogy Szeke-'t idézzem -
bocX
tag
motorcserés témában nem nagyon otthon, de annak idején megfordult a fejemben.
amiket tudok info hogy ha nem tipusazonos motorról van szó akkor kell kérni hivatalos kereskédéből pl Micra esetében akkor a nissantól egy engedélyfélét hogy megoldható a dolog, szal belemegy a másik motor. ha ez megvan akkor kell egy mérnök (asszem gépészmérnök), aki az átalakítási terveket elvégzi, és jóváhagyja, ha ez is megvan, akkor mehet az átépítés, majd utána az építés után mehet vizsgára. asszem nagyjából ezek a hivatalos mozzanatok. azonosmotor esetében nem kell semmi ilyesmi, szal 1.0 moca heylére 1.0ás, ahhoz asszem semmiféle nem kell, mármint az előbb relsorolt engedélyek. most márkán belül elképzelhetőnek tartom, hogy 1.0ás moca 1.3ra való átépítéséhez sem kell, mert ha gyártják azzal akkor elvileg minden gond nélkül belemegy.
viszont ha már itt tartunk vizsgánál, akkor szerintetek mivan, ha van motor, mondjuk egy 1.5 teszemazt honda motor, és kis hengerfej módosítással át van építve 1.6ra. szal vizsgán észreveszik-e? kinézetre laikus nem mondja meg hogy ha 1.5 van a forgalmiba, hogy most az modosítva van,de vizsgahelyen?, elvileg nem sok különbséget látni ha felnyitunk egy 1.5 vagy 1.6 mocatetőt....vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest