Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
az7 mint Technics? ert akkor lebeszélnélek rola! 1 a minöség, 2 Kalotaszeg utca...
A ''du'' micsoda?
A nagyfelbontásu felvéte mag csak felesleges helypocsékolás (persze az anyag értékétöl függöen). Én 44.1kHz/24b-ben rögzitek szinte mindent, és igy is 1GB/h megy el, és elhiheted, rogyásig van a gépem... A végeredmény meg ugyis 44.1kHz/16b. -
neduddki
nagyúr
!hi
Nekem igassag szeritne egy az7-re fajan afigam ,de hat mar evek ota nem hallgatok egy kazettat se /lassan cd se: -((((/, ill. ha vki behozna ahazba vmi szutyok casettwet- fejszevel kergetnem el a kozelebol, igy fajo szivvel de oromtol repdeso lelekel gondolok rajuk, ugyanis nehany eve vot szerencsem egy du-t hallgatgatnni...:- )))
udv
neduddki
p.s. a 32/96-hiz meg annyti hardver birta, nekmmeg mindegy vot...:- )))) -
futrinka
csendes tag
Egy magnó :)
Nálam egy Technics M12 (84-ből) játssza be az anyagot, ha kazettáról van szó. Az alaplapi hangkártya (ASUS amit rátesz, valami SoundMax?) jelét a Waverepair [L]http://www.delback.co.uk/wavrep/[/L] programmal veszem fel. (De van erre sok más is) Ebben van jó kis zajszűrő, mellyel egy kis üreskazettazaj minta segítségével szó szerint ki lehet harapni a zajt. A magasak meg nem tűnnek el, már ha vannak. A program LP-re van kihegyezve, de kazira is használhatónak találtatott.
Egy 4-5 perces anyag 15-20 perc alatt kész. Ezután már bármilyen wav -> mp3 proggy jó, pl. az AudioGoGo is. Az alaplapi hangkari zaja szerencsére elég konstans, nem hallatszik bele (nagyon) pl. a képtartalom változása vagy az egyéb adatátvitel percegése és valahol -50 környékén megáll.
Kivezérlés -2 db-re belőve. A folyamat: felvétel, zajszűrés, normalize, darabolás, majd mp3. -
neduddki
nagyúr
HI!
Annyit tennek hozza, hogy audacity tud exportalni mp3-at is, ha jol tevedek...:- ))))
Digiztem az egyik esmerosnek es aszonta, hogy a leheto legjobbal csinaljam, igy lett 32b/96khz csinatam aszt mutotte tovabb... tobbet nem tuttam kicsikarni az aud2/audaciy parosbol...
udv
neduddki -
cwa
csendes tag
Köszi, simonzé! Még csak utána se kell néznem...:))
-
PapaMaci
őstag
Vagypedig odaadjátok valakinek, aki jopénzért jo minöségben megcsinálja. (Pl: Én)
Ezzel idöt, fáradságot kimélsz meg. Természetesen fontos, hogy mik az igények. -
cwa
csendes tag
Köszi, utánanézek! :C
-
simonzé
addikt
Első lépés, hogy valahonnan megszerzel egy hangszerkesztő programot (mondjuk az Audacity című ingyenes progit) Ezzel próbafelvételt végzel a line in-ről, amine a hangerejét kb 50%-ra kell állítani, hogy ne torzítson. Az eredményt alapból wav-ba tudod menteni, vagy valami beépülő pluginnel akár mp3-ba is.
Arra számítsatok, hogy a kazetta zaja/torzítása is átkerül a másolatba. Ezt is el lehet távolítani az Audacityvel is, de sajna nem nyomtalanul. -
cwa
csendes tag
Sziasztok! A válaszra én is kíváncsi lennék. Kaziról szeretnék zenét feltenni a vinyóra mp3-ban, vagy wav-ban. Rákötöm a hifit a gépen a Line In-re és utána mivel tudok felvenni? Köszi! :U
-
popo
csendes tag
Szeretném megkérdezni,hogy az audiófelvételeket milyen módon lehet a számítógép vinyójára átszippantani mp3-ban.
Van egy integrált hangkártyám.Ezen kívül mi kell még hozzá?
Segítséget köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest