Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a történeted, de sajna segíteni nem tudunk. Legalábbis én biztos nem, meg szerintem más se, nem is értem mit vársz, milyen segítséget?
Sajnálom, hogy ez történt veled, de a világ sajnos ilyen. Legközelebb jobban nézd meg kivel üzletelsz, vagy jobban tervezd meg az üzlet menetét, nehogy megint átvágjanak.
Mivel gondolom adástvételi szerződést nem írtatok, így feljelenteni sem tudod.
Amit tehetsz, az annyi, hogy megkeresed és elbeszélgetsz vele. Maradandó sérülést helyedben nem okoznék rajta, láthatót se, mert 8000 ft-ért, meg egy ilyen féreg miatt nem éri meg egy rendőrségi balhé. Szal' ha úgy döntesz, hogy ütöd, akkor csak ésszel, de erősen!
Aktív témák
Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest