- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
GrinCh
csendes tag
Hi mindenkin ek!
Sajnálattal kellet megnyitnom ezt a topikotde sajnos vakkan gonosz és elvetemült emberek ebbena világban
Alig 3 hete h egy bizonyos honlap fórumáról felvettem egy tagot aki a World of Warcraft cimű játékot szerette volna eladni...Én érdeklődően irtam neki és 8k ért akarta eladni nekem diszdobozban meg mindenben,végül 5 ben állapodtunk meg h csak az accountot veszem meg ami nov 24.éig volt feltöltve!Ezt oda is adta énmeg szigorúan tartottam magamat a pénz kifizetéséhez és határidőéhez!Ez az emberke ''Gál Lajos'' megvárta még feltöltöm az accountot pénzel h lehessen vele játszani és utána felülirta a jelszavat amit én megváltoztattam egy ojan modon h elfelejtettem a jelszavamat és feltesz egy kérdést...Erre énis gondoltam de ő bizony rossz megoldást adott meg arra a kérdésre h mi a kedven filme!Az emil cime nem is létezett amit megadott kértem h adja ide a dobozt a biztonsági kóddal de ő kidobta a cdket meg elajándékozta,elmondása szernit ... hát igen a diszdoboz ....Most lelettem rántva 8 ezer forinttal amiben nem is az anyagiak a bántóak hanem ez az emberi szemétség a másikkal!Ezt eljátsza még 5-6 emberrel és van egy csomó pénze!Igen tudom ez az én hibám is jobban oda figyelhettem volna nemszabadott volna megbizni benne de hamarabb odaatta az accot mint kifizettem szval énis megbiztam benne!Tudom a nevét a bankszámlaszámát meg h Kecskeméti!meg h 21 éves.Tudna valaki segiteni mit csinálhatnék??Ha megtalálom ezt a bizonyos embert elnyeri méltó bűntetését amit megérdemel és maradandó heje fog maradni!Aki bármibe tudna segite irjon!!
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest