Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
DigitXT #7209 üzenetére
hátőő...ez szerintem hülyeség, van "pontatlanabb" fizika ( értem visszatérhet e más eredménnyel egy fv azért mert laggol a rendszer
), inputlag( ezt nem értem milyen összefüggésben van avval hogy 60 vagy 600 fps) más az irányítás( ezt se értem, megváltozik a keybinding vagy mi
)?
(#7185): Statikus scene? Mit értesz az alatt, hogy statikus? Úgy érted nincsenek benne dinamikus objectek? Ha vévignézted a videókat, akkor láthatod, hogy vannak benne dinamikus objectek. Térparticipnáló struktúrák meg hogy a túróba jönnek ide??? Mi köze van az SSGI-nek ahhoz, hogy mi van a pályán??? Azért screen space, mert független a jelenet komplexitásától. Az az érzésem, mintha nem is értenéd az egészet, csak odaböknél valami "szakmainak hangzót" azt jónapot.
(#7296) janos666 : nekem innét a BB videó tetszik a legjobban
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest