Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Hali.
HD 3870-ből melyik tipust érdemes megvásárolni X2 kivételével ?
Boltban ezt ajánlották:
Gigabyte PCI-E 2.0 ATI (GV-RX387512HP) HD3870 512MB DDR3 256bit
(825/1800MHz, dual DVI-I/D-SUB/HDMI/HDCP, Zalman hűtés) -
person
senior tag
Most akarom összerakni a gépet.
A lapot még nem döntöttem el.Gigabyte GA-MA78GM-S2H vagy
Abit A-S78H de lehet más is.
Proci:AMD X2-Dual Core 4850E ( 2.5GHz/1MB ) AM2 BOX 45W NEW
Ram:2db KingMax 1GB DDR2 (1066Mhz PC2 8500CL5)
Táp meg majd ezekhez igazodik.
Kártyára 30 körül gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Hali!
A GRID nálam sem akad! Legnagyobb gondom a venti zaja volt alap 40% de az RBE-vel sikerült teljesen lehalkítanom így játékon kívül 1-3%-on megy.
Végre lehet mellette aludni.Köszönet katt777-nek!
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Hali! Nálam a Catalyst 8.9 újraindítást sem kér és el sem indul.
Gyári cd-n 8.6 van. Honnan tudnám letölteni a 8.7-et?
Én csak egy bétát találtam. (de az legalább működik)
vista 32bit[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
válasz katt777 #35268 üzenetére
8.9-et 3x próbáltam egyszer sem sikerült. Csak Ccleanert használtam és töröltem a mappákat.8.6 simán visszament és a 8.7 béta is. Ma már nem de holnap megróbálom még egyszer úgy ahogy tanácsoltad a kiváncsiság kedvéért.De majd maradok szerintem az XG 8.7-nél bár még nem próbáltam.
hakos1987 köszi a linket megvan !
-
person
senior tag
válasz crea1984 #35585 üzenetére
Hali. Ha ez megnyugtat akkor elárulom,hogy nem vagy egyedül!Az enyémnek is hasonlók a tünetei.Én is variáltam a biost (010.078.....) és alapon 1-3%-al 44 fokon tartja.Ez szép és jó de ilyenkor furcsa nem cicergő hanem inkább sercegő köszörülő hangot ad pedig a venti szinte néma vagyis az lenne. Ha lefogom akkor is!Ha lehúzom megszűnik.Eddig nem foglalkoztam vele mert nálam annyira nem hangos,hogy zavarjon de az okára én is kiváncsi lennék.
Sok sikert ![ Szerkesztve ]
-
-
person
senior tag
Nos akkor már vagyok én is.Lehetne még csiszolgatni de minek. Sajna gyenge a proc.
[link][ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Hali. A fogyasztásra visszatérve van műszerem bár nem tudom mennyire hiteles azok után amiket feljebb olvastam. C&Q -val nem mértem.
Alapon:100-110-W
Proci max terhelve:160-165-W
Game:230-270-WMellesleg 17"CRT 60W. Blazer-400 szünetmentes kikapcsolva is 8-10W
[ Szerkesztve ]
-
-
person
senior tag
válasz katt777 #37752 üzenetére
Szerintem azért annyira nem szar a kék sem, legalábbis nem feltétlen mindenkinél.
Nálam 800/1200-on szőrösfánk alatt sem megy 75 fok fölé és akkor 65% a venti fordulat. Játék alatt a 70 fokot sem szokta elérni.
877/1287-en sem volt számottevő különbség.
Ezért még nem költenék plusz pénzt hűtőre.
Amúgy meg ha elfüstöl arra való a gari,vagy tévedek? -
person
senior tag
válasz norbalia87 #37806 üzenetére
Hát ez igaz embere válogatja,én nem vagyok nagy játékos simán meglennék kari nélkül is egy ideig.(azért nem vágyom rá)
Ha megtetszett a hűtő az már más. Néha én is vagyok így sőt nekem is tetszene ha a karin ott virítana valami szépség de már sajnálom rá a lét és nem igazán indokolt. -
person
senior tag
Már egyszer feltettem ezt a kérdést de most ismét megteszem.
Az előbb kb. 1.5-órát elcsesztem a 8.11-es Catalyst telepítésével sikertelenül.
Nem figyelmeztet,hogy lépjek ki minden futó programból,nem kérdi,hogy biztosan telepítem e
és nem kér a végén restartot ! És természetesen el sem indul utána sem.
Próbálkoztam már mindenhogy.Driver tisztító halom restart stb.. de nem megy.
Az eredeti cd-s 8.5 és az XG verziókkal érdekes semmi gond. 1.5-óra küszködés vagy 15-restart után feladtam és az XG 8.10-es mindenféle hókusz-pókusz nélkül elsőre visszament.
Én nem értem,esetleg valaki találkozott már ilyennel ? -
person
senior tag
Nálam is elsőre indul a GRID javítás nélkül Vistán és nagyon szépen megy.
De ez az új nfs ez valami borzalom. Hiába veszek vissza mindent akkor is rendesen
akadozik pedig szerintem a GRID-hez képest grafikailag nagy nulla.(amúgy is)
Akkor mire a gépigény? Vagy ezt csak én tapasztalom?
Vagy várjuk a javítást meg a catalystot? -
person
senior tag
válasz katt777 #38293 üzenetére
Nálam a filléres gamepadot szerencsére felismeri. Lehet irányítást állítani meg érzékenységet, vagy mire gondolsz? Nálam 1280x1024-ben szinte mindent
visszavéve 6 x élsimítással elfogadható 20-30FPS-el.
Az árnyékok viszont nevetségesek.
Valószínű elteszem az ünnepekre hátha lesz valami változás,bár a lényegén nem változtat.[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
válasz katt777 #38300 üzenetére
Tescos-Manta 1500Ft hibátlanul viszi mindenhol.
Jelenleg a régi gépemen (2800+/X700) szebb grafikát produkált az NFS-MW
mint a mostanin az új persze játszhatóan!eclipse006:.konfigot hasonlítva valószínű a 8.11-ben lehet a varázslat.
Nálam az istenért sem akar felmenni pedig már mindent próbáltam.
Majd az XG simán felmegy. Azért már nem rakom újra a Vistát, hogy holnap meg
lehet lesz XG.[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Ne haragudjatok de szerintem már nagyon OFF ez a rendszeresen visszatérő vita.
Az embernek komolyan elmegy a kedve a totyiktól!
Persze ez is hozzá tartozik a dolgokhoz 1-2 hsz. erejéig, de ha ennyire szerettek
belemerülni miért nem csináltok külön totyikot Esetleg az is odatalálna akit komolyan érdekel és részt akar benn venni. Aki először jön azt hiszi rossz helyen jár.
Nem utolsó sorban mi is könnyebben megtalálnánk ami minket érdekel bogarászás nélkül.
Elnézést....[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Az új NFS-re visszakanyarodva játszadoztam vele és most megpróbáltam feljebb
tologatni mindent és most viszi 1280x1024-ben minden maxon 25-30-40 FPS-el! Ezt nem értem mivel semmi nem változott a gépben.A játék elején mindent visszavéve ment csak 20-30 FPS-el.
Ha a 8.11 tényleg javít rajt akkor tuti hibátlanul menne fullon.
Ha jól sejtem maxon is erősen CPU limites vagyok vagy gyenge a játék?.[link] -
person
senior tag
Ha jól látom már van XG 8.12 ?[link]
8.11 kimaradt -
person
senior tag
válasz Hoffer #43557 üzenetére
Nem olyan hangos és szar az csak rá kell szánni 10 percet és kezelésbe venni. Nálam 2D- [200/600 0-1%] Feszre már nem emlékszem. És a házventik ilyenkor nem mennek. Csak ha melegszik a CPU vagy a HDD. Mondhatnám ritka halk gépem van.
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Nálam 9.10-el 11206 pont.
Persze tuningal. De lehet frissítek a próba kedvéért. -
person
senior tag
válasz proci985 #44206 üzenetére
Mondjuk én is gondolkozom valami hasonlóban mert hiába van bios modolva hogy idle csak 1-2 %-on pörögjön. Süvítő hangja egyáltalán nincs de viszont jön belőle valami förtelmes köszörülő mellékzaj ami már kezd kiidegelni. Az az érdekes ha megfogom a ventit akkor is.
Ha lehúzom akkor csend. Igazából már csak ez a hang jön a gépből a vinyókon kívül és így eléggé zavaró. Felidegel rászerkesztem a régi amd hűtőm. -
person
senior tag
válasz katt777 #44221 üzenetére
Nem sérült egyik lapát sem. Álló helyzetben is adja a hangot mikor már el szeretne indulni 1%-on. GPU-z szerint 1%-on megy de valójában még meg sem mozdul. De ha elindult 1-2%-os fordulaton akkor is lehet hallani. Fölötte már semmi gond. Valószínű a túl alacsony fordulat miatt adja ez a sikáló hangot. Bár azt nem igazán értem ha nem pörög akkor mi ad hangot? Pucolás meg volt még egy csöpp olajat is kaptak a miniatűr csapágyak.. Szerintem semmi baja a ventinek csak én feszegetem az alsó határait. Ha csökkenteni tudnám a melegedést az lenne a legjobb. Most 200/500-on megy 0.9 volton. legalább 30 perc kell neki hogy elérje a 45-50 fokot mikor 1-2%-on bekapcsol a venti. Ezzel tartja is, van hogy ki is kapcsol. Ha még lejjebb tudnám venni akkor megszűnne a problémám. Ezzel kapcsolatosan vannak tapasztalataid? Mennyire lehetséges vagy érdemes visszavenni órajeleket és feszt? Lejjebb nem nagyon mertem próbálkozni. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest