Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz hakos1987 #31157 üzenetére
Óvatosan az új Phenomok tuningjával, mert nagy ravaszan elhallgatták, hogy a tesztben mivel hűtötték azon a 3 Ghz feletti sebességen.
3.6-ot azért írtam, mert nagyon jó a 8400, mint mondtam, a VGA kihajtásához 3 GHz- is elég. Viszont 3.6-on meg melegedés nélkül gyors. Persze, gondolom, vízzel úgyis min. 4.2-re teszed majd! (De legalább ki lesz hajtva a VGA-d 800x600-ban, szűrők nélkül. ) Az mondjuk kb. egy 2200MHz-es Phenom teljesítménye, tehát nagyjából bepótoltad a +2 magot, játékokban meg, nem kell mondani... Kingmaxaim mentek 4.05-ön 1100 felett CL5-ben, de ott a másodlagos időzítéseket minimálisan vissza keleltt venni. Viszont rohadt gyorsak voltak.
RAM-okkal lehet játszani, én inkább hajtom 1058-on (most 3.8-on van a proci), azon még az alacsonyabb másodlagos időzítésekkel hasítanak. Persze a Giga lapban elég sok beállítási lehetőség van (csak auto-n ne hagyd!).[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest