Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike 32
aktív tag
válasz Anthony28 #17700 üzenetére
Csak nehogy azis kitolás legyen mint az elöd (pl: DX10.1helyett DX10 vagy SM4.1 helyet SM4)az elöd is igy nyert mert a tesztben volt SM3 amit csak az X850 tudot az NV meg belerakta a 6600os ba és verte az X800 sorozatott,de csak pontokba játékok alatt sehol sem volt
Kerti butorok eladók, 3D munkáin https://www.deviantart.com/mikewhite71
-
rollins
őstag
Felraktam ezt a 8.2 catalystot (csak a drivert) win xp 32-re és eddig nem vettem észre hogy probléma lenne vele.
[ Szerkesztve ]
-
Anthony28
őstag
Elkészült a Crysis teszt a logout-omban. Olvassátok!
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Anthony28 #17709 üzenetére
És azt kipróbáltad vele hogy XP-n DX9 Highról áttírod a configot VeryHigh-ra?
Én annó kipróbáltam ezt 1280x1024 High átlag 27.13FPS és a config áttírás után tehát minden VeryHigh 21.47FPS lett.
Nem volt olyan hatalmas a csökkenés XP rendszer alatt de a látványbeli külömbség hatalmas lett.Azért majdnem 53FPS átlag nagyon szép eredmény 1280x1024-ben High beállítások esetében.
Jó 1hónappal ezelött örültünk ha ennek a fele megvolt.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ozeus
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire féle Black-Boxos 3870-nek!Nagyon tetszik a kari, 1 kissebb problémát leszámítva:
A karit egy teljesen szűz windows xp rendszer alá tettem be, majd 8.2es driver+ccc feltelepítettem...Mondom ok, nézzünk 1 3dmark06ot, le is futott teljesen, minden problémától mentesen.Ezek után fel akartam telepíteni a COD4et, aminek a telepítése közben 2szer elszállt a rendszer kékhalál kiséretében, ami az ati2dvag.dll filera hivatkozott, mint a probléma okozója, de harmadik probálkozásra gond nélkül felment a cucc, és még 6 órán keresztül játszottam vele minden gond nélkül...Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a probléma?Nincs húzva, driver rendesen felment...Valami ötlet esetleg?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
friss eredményem vizzel, a kari terheletlenül 34fok terhelve max 38fok, zárt házban hang nélkül.. vmod-elmaradt idő hiányában, így a mag (1.3v) 918Mhz-en már behal.. meg a ramok sem annira tuningolhatók (hynix 0.8ns) valszeg ez is alul van feszelve, hiszen 2500-öt lazán kellene mennie..
de alapon is elég mindenre.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
tomsss
csendes tag
egy kicsit off, de érdekes
[link] -
P00By
nagyúr
Most ez a háttérképem (mint egy kisgyerek... )
-
kris75
aktív tag
Hello! Tegnap összeraktunk egy Asus HD 3870-et és egy HIS 3870 ICEQ 3 Turbo-t egy P5B deluxe lapban. Egy E8400 as processzor +2*1 gb GEIL Ultra. Ez a gép egyedül a HIS el a 3dmark 05 ben 19000 ért el. a kétkártyás megoldásban pedig 22500 lett az eredmény.Mennyi lenne a normális pontszám?Üdv
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
addikt
Megvoltam az Asus 3850 húzással... khmm 740/990 lett a vége. Így aztán húzhatom a CCC-ből, az is elmegy 730-ig, azért a 10MHz-ért már nem teszem fel a Riva Tunert, erről ennyit.
De, nézegettem a kártya bioszát. Több kérdésem is lenne:
- Mekkora delejt szabad, érdemes adni neki, ha nem akarom agyontuningolni? Most azt mondja a Bios Editor 0.9, hogy 1,214 Volton megy.
- Mi a különbség a Low Power 3D Clock meg a High Power.... között? Melyik megy egy játék alatt?
- Meddig tart a BootUp Clocks, mikor megy át a 2D Cloks-ba?
- 2D Cloks-ot meddig szabad letekerni, hogy adjunk az energiatakarékossága is?Köszönöm, üdv: csigi
nofene
-
athomi
veterán
-
Anthony28
őstag
válasz Gaboman #17710 üzenetére
Így is van! Én is hasonlókat tapasztaltam XP alatt.A cfg-s módosításból kiderül hogy lehet full grafikát csinálni a játékból minimális teljesítményvesztéssel.
Köszi a grat-ot , én is megnyugodtam összességében, hogy nem olyan rossz ez Crysis alatt ahhoz képest hogy NV-s játék. Mondjuk azért megnéznék egy hasonló tsztet egy G92 GTS-el.... Nem összehasonlítás végett, csak hogy tudjuk mennyivel kapna több fps-t a hazai vizeken.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Kelvin
őstag
válasz Anthony28 #17728 üzenetére
Szerintem az is elképzelhető,h a játék alatt nem is kap több fps-t.Csak a bench.alatt(szponzorálás v az nv driver-ben egy kis csalás ha a bench fut)Nem először csalnának tesztprogramokkal a zöldek .(és valjuk be túl nagyok a különbségek a crysis alatt....a többi game-hez képest)
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Jövök a hülye kérdésemmel
A r6xx chip megjelölés melyik sorozatot takarja? Radeon HD 2000 vagy 3000? Az leső hszben rv6xx szerepel. Az már egy újabb?
Nem vagyok atiszaki.
il sole non sorge più ad Est!
-
helkis
veterán
válasz Dashes #17722 üzenetére
tényleg nem jön be valamiért.. na mégegyszer!
a 13k-s léletktanit, majd még kihozom belőle..
köszi, nem vettem észre.. (javítva! )[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Astaroth
csendes tag
válasz aginor #14436 üzenetére
"A legolcsóbbat, talán csak a giga kerülendő az alacsonyabb órajelei miatt, és az állítólag elégtelen hűtés miatt."
Ezt, mire alapozod? Oké, hogy a ramok csak 700-on mennek 829 helyett, de ezt csak a fogyasztés miatt találta ki a giga, akit ez nem érdekel, az nyugodtan beállíthatja a 829-et is, simán viszi, sőt még tuningal jobb is mint a powercolor 3850 512 xtreme (780/900). A hűtés meg halk és jó, a zalman-tól mit is lehetne várni. Itt utána is lehet nézni: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2469
Nem kioktatni akartalak, csak tudni szeretném, hogy mit tudsz erről a kártyáról, mert nekem is ilyen van és jó lenne tudni, hogy jó vagy rossz vétel volt e.
Kösz.
Nem az a fontos hogy mennyi év van az életedben, hanem az, hogy mennyi élet van az éveidben!
-
Kelvin
őstag
válasz Astaroth #17733 üzenetére
Pár oldalt olvass vissz...két eberkének az 50-es gigája is túlmelegszik meg rendszertelenül kifagyogatHúzni meg minden kártyát lehet a pc-t is úgyhogy felesleges hasonlítgatnod.A lényeg,h onnan vette,h itt a fórumban panaszkodtak rá.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
photoman
csendes tag
Gyerekek!
Adott a MSI 3780OC kártyám. Rivatuner 206, illetve a friss ati driver.
ha a rivatunerben kézzel beállítom a venti fordulatszámát, szépen megcsinálja. Ha lementem bootolás közben hallom, hogy leveszi, de aztán (gondolom, ahogy a driver betöltődik, visszamegy a fordulatszám. AUTO módban nem tudom értékeket beállítani a megfelelő hőfokhoz, valami buherálást emleget, de sajna az angolom kissé felszínes..Segítenétek ebben? mármint, hogy csendben legyen ez a kis kütyü. (ja: 06 érték default: 10590 (e6750, 2 gb ram, Xp Pro)
köszönöm!
(visszaolvastam, de nem találtam szájbarágós választ...)
PMAN -
Astaroth
csendes tag
-
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
Úgy látszik egy nagyon jó kártyát fogtam ki, korábban már irtam hogy jó e a 900mhz, de hogy belőttem fixre a venti fordulatát 85% így 930as gpu 1230as memória órajelet értem el...
Ez akkor tényleg nagyon jó
így értem el 3dmark03ban 40440pontot, úgy hogy egy xaros pentium dual core-m van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest