Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Bundás22 #6211 üzenetére
A teljes adatsáv-szélességre értettem. Tesztben olvastam, nem úgy találtam ki.
Épp ezek miatt véleményezem a drivert szűk keresztmetszetnek. Tudom, hogy nem gyorsabb, a benne rejlő lehetőségek ellenére, és azt is, hogy nem azon a 3 dolgon múlik.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
sakal83
addikt
válasz Bundás22 #6709 üzenetére
Ha egy kicsit figyelmesebben elovasod amit írtam, akkor kiderül, hogy nem mondtam, hogy vmelyik rosszabb a másiknál, egyszerűen MÁS
egyébként minden tiszteletem a 8600gt előtt (itt pihen nálam a polcon a Gainward Silent 8600gt-m), ennyi pénzért(20k) 1024*768-ban minden játszható
Totál le***rom hogy, Ati v. Nvidia, csak lehessen vele játszani
8800gt-t akartam csak egy hónap várakozás után meguntam a helyzetet
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bundás22 #6827 üzenetére
Ezekszerint akkor te a Vistát sem használod semmire Mert én a játékoktól kezdve, a tervezőprogikon át, még a videokonvertálásokon is túl, nagyjából mindenre... használnám :-) De a dolog már a játéknál megakadt, igaz arra azóta találtam hotfix-et, de a továbbiakban inkább az SP1 után kísérletezek vele. Ilyen alapvető dolgokkal, mint memóriakezelés, Vezérlőpult megnyitása, ne legyen már gondja egy 20-25eFt-s oprendszernek. Szerintem.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz Bundás22 #6837 üzenetére
Memóriakezelési hiba játékoknál jön elő, de arra már van patch. A Vezérlőpultos hiba meg a céges Vista Businessnél, felbukkan az ablak, aztán el is tűnik. Nem egyedi eset. Nem a lassúsága a hiba, mivel nem lassú :-) Telepítettem én XP-t P3-ra is, csak memóriával kellett etetni és jó volt :-)
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
-
Bundás22
őstag
válasz Bundás22 #7397 üzenetére
vagy amíg a h***gyerek játszik a család többi tagja, nyársra tűzött hagymával és kolbásszal körülüli kempingszékkel a számítógépet, és kész bográcsparti lesz
azért 100 fokon már forr a víz rendesen, sőt
Mert igy nyaron valszeg meg fog sulni...
kérdezd meg a brazil/equator-i kollégákat hány pecig bírja míg el nem olvad, ha nem olvad el nincs miért aggódni[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
bolcsodal
addikt
válasz Bundás22 #7701 üzenetére
Nem az AMD hajtotta fel az árakat, hanem a magyar kis és nagykerek kihasználva a készlethiányt. A két dolog különbözik szerintem. Ugyanez igaz NVidia oldalon is.
Az, hogy érthetően jártak el, még nem jelenit, hogy nem pofátlanok, és nyerészkedők.
20-30%-ot is rátolnak a kártya külföldi árára, ha jól néztem.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Kentsfield
csendes tag
válasz Bundás22 #7872 üzenetére
Azért kérdeztem hogy mien, mert ha azt mondták volna hogy nagyon megéri akkor valószínűleg nem mondtam volna akinek mondani kell hogy bocs de mégsem kell a két kari! Ezért kérdeztem.
Nem utálom az amerikaiakat. Van dolog amiért negatívak számomra de van amiért nem.
Sokkal inkább tartom barmoknak azokat, akik ha valaki kérdez valamit a topicban elkezdenek viccelődni a nevével vagy mittomén. Üdv: wwenigma.[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
válasz Bundás22 #8320 üzenetére
Egy valamit megtanúltam az életben, mégpedig azt, hogy veled nem érdemes vitatkozni! (és ezt sztem minden PH-s megtanúlta)
Mit fog tudni a 9800-as? Majd meglátjuk jövőre, egyelőre semmi biztosat nem tudni róla, emiatt nem is érdekel... Nvidiások állítják? Szerintem csak az INQ állítja, de ennyi erővel Fudzillát is linkelgethetnél...
Nem értem mit keres ez itt az ATi 3800 topicban...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VaniliásRönk
nagyúr
Persze, simán lehet háromszor gyorsabb, csak nem mindegy milyen áron, két-három négyzetcentiméteren 3 G92 hőtermelése nem feltétlenül egészséges dolog, még ha a fogyasztás nem is szempont.
Szerk.: Az viszont kellemetlen ha a Ferrari hűtővize felforr a csába, nem gondolod?
Keldor papa: És a Triple SLI mit keresett itt? Van 1-2 ilyen... szóval ilyen érdekes alak aki állandóan C2-t ajánl X2 topikban, meg SLI tesztet linkel RV670-be, szeretjük őket. Kiváncsi vagyok milyen reakciók születnének ha átfáradnánk hasonló célokkal Intel/nVidia topikokba. Mikor annyit kértem hogy ne írjanak hülyeséget X2-kről akkor is elküldtek a k*rva anyámba, aztán örültek tovább a SuperPI eredményeknek.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
radírfej
senior tag
válasz Bundás22 #8323 üzenetére
ez a 3800-akról szoló topik. ki nem sz*rja le itt a 9800-as nvidia szériát... miért kell ezt? van neki topikja, linkeld oda, vagy ha nem találsz neki helyet, csináljál. ha minden errejáró ideböfögne valamit, használhatatlan lenne a cucc.
a fogyasztás és melegedés pedig egyre fontosabb tényező... még a csúcskategóriában is.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
Komplikato
veterán
"simán lehet 3X gyorsabb, és ezt maguk az nvidiások állítják, csak nem hazudnak,..."
Most visszapörgettem az elmúlt 11 év GPU történelmét. Mindíg 2-3x-os szorzóról beszéltek, de valamiért átlag az új generáció első csúcskártyája az előző generáció utolsó csúcskártyájához képest 1,5-1,6x volt gyorsabb. A következő generáció közepes kártyája (már az igazi közepes, ami jelenleg GF oldalon nem kapható, ATI oldalán a 3850), meg übereli vagy picit gyorsabb az előző generáció csúcskártyájánál. Néhány elszabott akciót leszámítva (pl GF FX, vagy az X1600pro) ez így volt eddig, és nincs okunk feltételezni, hogy változik. 3x gyorsabb VGA-t NEM éri meg gyártani, akkor senki nem venne hosszú ideig újat ...
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Bali27
addikt
válasz Bundás22 #8490 üzenetére
Bundás.. Fiacskám? Hát lehet ha anyukád azon az ominózus bulin kb 20 fokkal jobbra néz most én lennék az apukád... AMugy meg nem tetszik.. Egy olyan kártyára amire az AMD is azt mondja hogy 200 dollárnál többert nem ér, és még igy is megéri neki eladni, azt magyarországon dupla áron adják el...
-
MaciG
addikt
válasz Bundás22 #8536 üzenetére
MErt ez a ATI-AMD és az Nvidia új piacpolitikálja CSinálnak egy ütös karit, beharangozzák bombajó ár/teljesítmény mutatóval (erre mindenki azt mondja, nekem ilyen kell), csak aztán nem gyártanak, és ezért a bombajó ár felcsúszik, és aki kinézte magának az úgyis megveszi (mondván ne ezen a "pár" ezresen múljon már), főleg hogy közeleg a szünidő és a karácsony
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Kelvin
őstag
válasz Bundás22 #15125 üzenetére
Mind a ketten celsius fokról beszélünk,az a 100 csak egy szemléletes érték
No de ne off-oljuk szét a topikot,csak fáj ha valaki ilyen nagy butaságot írkál és teljes meggyőződéssel..."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Bundás22 #15197 üzenetére
Szerintem reális,mivel az én gyengus procimmal egy kicsit meghúzva a 70-esem 12e fölött van.[link]
Az x2 alatt tuti valami 4 magos muzsikált,úgyhogy nyugottan lehet annyi.."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest