Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
Szia
Nem baj ha lassabb lesz, az a lényeg a mostani AGP 7600Gt-mnél jóval többet tudjon még így is.
Nem tudom, hogy ki van-e vágva, régen a 4x AGP foglalat sem volt más mint a 8x, csak az alaplap nem tudta kezelni.
Ilyenről még nem is hallottam hogy ha az alaplap csak 4x PCi-e-es akkor rövidebb lenne a foglalat :SDe nézd meg Te is:
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
Úgy látom leégett a kártyád mert 4 órája nem írsz
Egyébként, everestben nézném meg a hőfokot, ha ott is 27°C akkor nem rossz a hőmérő.
Hát szerintem a ventillátorból megy egy kábel a karira nem?
Csak lehet cserélni is valahogy, a közé be kell rakni egy potméteres szabályzót. A csatlakozóknak stimmelni kell, meg lehetőleg 5V-ra legyen tervezve, azt hiszem annyit vesz fel a ventid. De lehet nem találsz értelmeset, olcsón. 3000-4000-ért meg zalmant kapsz vga-ra fél éveset...
Ha 2 évet ment maxon lehet a 2. megoldás jobb.Valaki válaszolna erre a kérdésemre?
ÜDv
-
PredatorNo1
aktív tag
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Érdekelne, hogy a következő konfigba működne-e egy Ati 4670, és ha igen a PCI-e csak : 4x, ez mennyi teljesítmény csökkenést mutatna? Úgy olvastam külföldi oldalon: 5-10%
Alaplap: Asrock 775Dual-880Pro
Ram 2*1Gb 800-as ha számít
Proci: Intel 630-as 3000Mhz
Tápegység chieftech 400W
Wincseszter: 1 darab (a táp miatt írom)Erre gondoltam, hátha futna rajta pár újabb játék is, és ha alaplapot cserélek tudnám vinni belőle a karit.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest