Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanty
csendes tag
válasz
Byga001
üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ilyen alaplapom van, meg a proci is megegyezik.
Kérdezném hogy megvetted-e a kártyát és hogy meg vagy-e elégedve vele?
A LORD-ban 15500-ért adják. Én is elgondolkodtam rajta hogy veszek, de még nem döntöttem el.
Most egy nvidia ge fx 5500-van ami elég gyenge már.
Eddig nem volt raden-om , de az ár meg, a teljesítmény legyőzné a szimpátiámat a geforce-al szemben.Üdv!
Köszönöm válaszod!! -
kovacsroli
senior tag
válasz
Byga001
üzenetére
vagy add el a régi cuccokat ~20-25k-ért és ruházz be ebből egy 775ös lapra meg egy olcsó tuningolhato dual core-ra, ez eddig 25 + a vga-ra megvan a pénzed, 2giga ramot meg kukázol az aprón. De ha az egyszerű megoldások híve vagy akkor igen, jó lesz abba a lapba a 4650.

-
fer
őstag
válasz
Byga001
üzenetére
Nálam a P4 (igaz csak 2.8/512/800 volt) a 2600Xt, sem bírta rendesen megkergetni, aztán beruháztam egy Asus P5PE-VM @ E4500, és 2X gyorsulás volt érezhető, mind játékokban mind 3DMARK alatt! De ha később még akarsz költeni alaplapra meg procira (15-20K-t) a vga-t megtartva, akkor vedd meg nyugodtan a 4650-et!
A mostani vagy legalább is újabb játékokkal fogsz tudni jáccani, 1024-ben, kikapcsolt AA AF, ill. minimális graf, részletességgel! De lehet némelyik játéknak a 800X600-as felbontás fog csak kedvezni! Hiába rax bele erősebb vga-t, a mostani játékoknak már ez erős cpu kell, egyre inkább a core2! Hidd el, ezeket már tapasztalatból mondom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest