Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
HDMI-t nem tudtam kiprobálni, de kézikönyve szerint mindent kinyom magábol rajta. Még a hangot is (nem tudom ez új info-e, de hát ott olvastam), de kiprobálni nem tudtam, nem lévén hd tv-m. Nem hallom a hangját, nagyon csendes, a gépemben lévő winyok és a csendes chieftec táp valamint az 1000rpm-el forgó asus silen square hütő hangosabb
A rammok 800mhz-en járnak, és hynix gyártmányúak. (a pontos tipusát elfelejtettem felírni) a mag meg 750en-en. CCC-ben rátoltam amit lehetett, mármint overclokra gondoltam, 900/960 csont nélkül megy neki, 2órát race07-eztem vele. Idle hőfok 37 c. A terheltet nem tudom, elfelejtettem megnézni, amikor kiléptem. Sok nem lehet mert a zalman hütő hangját nem hallottam. Jah, zalman hütő, nem a full réz, hanem az alu-réz kombó van rajta. Mindenkinek ajánlom ezt a kártyát! (3féle 1gb rammal szerelt 4670 van gigabyte-nál, vigyázni, más hütő és ram van rajtuk, ha nem mondtam újjat, akkor bocs
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő