Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisza25
üzenetére
A 3DMark06 toplistán, azt hittem oda gyúrsz, hogy minél jobb eredményt érj el: [link]
Csak azért mondtam, hogy soványka, mert a kétmagos egyszerűbb Intel-ek is legyűrnek, hiába a 4. mag és a +25%.
Természetesen azokkal a hűtőkkel egyértelműen gáz a feszemelés, erre valóban nem gondoltam. Nem is sejtettem, hogy vannak még emberek akik gyárival hűtenek, annyira elszoktam már a gyári hűtésektől. Szerintem egy ilyen komoly proci mellé neked is érdemes lenne beruháznod egy komolyabb hűtésre... Az Alpine64 még ha PWM-es is lenne akkor se hinném, hogy elég lenne arra hogy elvezesse 4 mag hőtermelését, feszemeleéssel.
A RAM órajel az nem téma, ADM platformon annak a tuningja nem sokat hoz, itt a processzor lenne a mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest