Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs itt semmiféle szenvedés: a CCC Overdrive be van lőve nálam 830/1150 Mhz-re, a venti 5V-n megy, ennyi
Ugyan az ATT nem, de a Rivatuner tökéletesen támogatja a kártyát, az meg elég. Sőt, szerintem felesleges is használni, tuningra ott a CCC, monitorozásra jó lenne, de úgy vettem észre hogy a RT osd-je használata mellett csökken az fps. -
tzsolesz
nagyúr
Nincs működő ATT. De a rivatunerben is lehet szabályozni a ventit.
A catalystben is gyönyörűen megy a ventiszabályozás a Sapphire-nál. Tuningolni lehet őket Rivatunerrel, és a catalystban is.
A Powerplay kiválóan működik az összes 4600-as szériánál. Mi Aggregátoral moddolt biost használunk, így például nálam még jobb lett a powerplay, és a ventiszabályozás is.
A HD4xxx hasonlóan nyűgös, vagy javult a helyzet? Ha lehet azt mondani akkor az ATT hiánya nálam elég nagy baj, de nem olyan vészes azért. Csak hát megszoktam, és nem nagyon lesz hozzá már szerintem működő verzió.
Amúgy meg olyat kel kifognod 4770-ből ami szabályozza a ventit. Akkor meglepetés nem érhet. max. nem a legelsők között leszel akik megvásárolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest