Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
old-dog
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Arctic-Cooling Accelero S3 VGA hűtőt tegyél a régi helyére. Passzív, kiváló teljesítményű és 10 ezer körül kapható is.
-
old-dog
aktív tag
válasz
Submarine
üzenetére
Meg lehet próbálni, egy kis technikai tapasztalat, ügyesség kell hozzá és figyelni a GPU hőmérsékletét.. Én is ilyen megoldáson gondolkodom, mint Te. Ha sikerült , írd meg a tapasztalataid. Van persze komplett hűtőborda csere lehetőség is, a neten árulnak megfelelő bordákat 10ezer körül, amire szerelhető venti is.
-
old-dog
aktív tag
válasz
Submarine
üzenetére
Az a baj, hogy ezek a ventilátorok nem szétszedhetők, így a javításuk is körülményes. Meg lehet próbálni befújni a tengelyhez olajozós spray-el. Ez egy darabig megoldja a problémát. Csere rizikós, mert ugyan ilyet nem de hasonló 8 cm-es átmérőjűt lehet beletenni. Csatlakozó típusa fontos lehet a kártya miatt. Én a spray-es verziót szoktam időnkét megcsinálni.
-
old-dog
aktív tag
-
old-dog
aktív tag
Nekem is a 6850-em van amihez a 13.12 driver a legjobb. Szerintem a Microsoft is csak ezért nem frissíti a Win7-et Win10-re nálam, mert még ehhez a kártyához nincs még jó Win10-es driver.
-
old-dog
aktív tag
-
old-dog
aktív tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Az 1.05 patch sok hibát javít. Próbáld meg.
-
old-dog
aktív tag
válasz
illes.bence
üzenetére
R mint Raptor az új generációs kártyákat jelölik így.
-
-
old-dog
aktív tag
A Sapphire HD 6850 ventillátora hangos lett. Lehet javítani vagy másik ventillátort vegyek? Milyen tipust javasoljátok helyette?
-
old-dog
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Attól függ, mennyit szánsz a kártyára?
-
-
old-dog
aktív tag
Azt hiszem jó választás volt 10 hónappal ezelőtt a 6850 választás. A topic olvasgatása mindenesetre teljesen meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. De nem tudom miért nem frissül a Win7-em, mert minden adott ehhez. Manuálisan ugyan megtehetném, de én a frissítésre várok.