Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Diniboy
üzenetére
furmark alatt ez normális. irreális terhet tol a vga-ra, szóval egy erőigényesebb játéknál se lesz a gpu-d 65° fölött, ami jónak mondható

nincs az terhelve

ha nem bömböl a táp játék alatt akkor nem kell aggódni...nekem ugyanez a tápom volt anno egy 2 gigás 4890 mellett (annál a 6850 jóval kevesebbet eszik)...nah ott olyan hangot adott ki játék alatt hogy el kellett adnom a kártyát mert förtelem volt.
simán bírta a táp, csak én nem a hangját.
most kb annyira terheli meg a tápot a kari mint anno a 4850es...szóval ez a kari nem fogja megfektetni a tápod, max ha csapatsz rá egy crossfiret

-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Diniboy
üzenetére
én egy corsair 400al nyomom a 6850et a legnagyobb lelki nyugalommal

azért írnak többet a dobozra mert az a tuti... mint a szavatosság a tejen\karajon. inkább szűkebb határidő nehogy per legyen a vége

de a tápod hatásfokát nem ismerem. annak járj utána hogy megbízható e , mert ha igen, akkor elég kell legyen a karihoz bőven a 460W
-
mikromanus
veterán
válasz
Diniboy
üzenetére
Most aztán irigy vagyok. Mindenki kap iylen Molex csatit csak én nem? No szép. Költségekbe fogom verni magam, érzem. Csak úgy repkednek a százasok a madzagért

A 6870-es telepítési leírásánál mintha az lett volna, hogy régi karinál uninstall, kártyaváltás, majd install. Gondolom hasonló lehet a 6850-es is. Akkor lehet tényleg hasznos ha betartom majd ezt a sorrendet és nem csere után nyomok egy uninstall-reinstall párost?
A 450W-os táp elég lehet ha minőségi ( 80, vagy 85+ kategóriás) darab. Legalábbis a teszteknél mért fogyasztások alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

( driver sweeper nem jött be )