Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

LEON-T
aktív tag
válasz

beresa963

üzenetére
						Nekem 2db EAH 6870/2Di2S/1G van a gepbe. A "sleepmodos" hiban kivul mas bajom nincs vele.Kb ez a hiba arrol szol, hogy sleep mod utan az egyik kartya gpu/mem 3d-s orajelen megy.
De ez volt 2 db 6850 el is. Szerintem ez valami driver hiba.Kulon kulon kulon viszik az 1000/1150mhz-et fesz emeles nelkul, viszont egybe nem szeretik, meg 1.225-el sem.. de ez nem is erdekel.
A hutese megfelelo, bar ketsegtelen h duplan jobban melegednek egy picivel, de ez gondolom a szellozes hatekonysaganak csokkenese miatt van.
Tehat vegulis en is ajanlom.1 Tanacs: mindenkeppen teszteld ha referencia karit veszel a huttojet, mert nalam volt olyan h 30-35% os ventilatorfordulat mellett enyhen hallhato volt egy olyan hang mintha valamihez hozzaerne. yakuza.tora kolleganak is volt ilyen problemaja. Igaz sapphire referencia karival.
 - 

Montesantos
senior tag
válasz

beresa963

üzenetére
						Szia!
Nekem egy Asus EAH 6870/2Di2S/1G van a gépembe, eddig rossz tapasztalatom nem volt vele. A játékok alatt 60-62 fokig megy fel a hőmérséklet (Crysis, Cod2, Dragon Age mind max grafikával, elsimítással)
Talán a venti hangja egy kicsit lehetne csendesebb Gondolom nagyobb teljesítmény erősebb hűtés kell rá. (előtte asus 5770 volt venne az csendesebb)
A gépemem semmi nincs húzva, nem is pártolom.
Ezt a kártyát csak ajánlani tudom. - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Windows 11
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Óra topik
 - Delphi programozás
 - MIUI / HyperOS topik
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
 - Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, elsőre nekem is a 6870 tetszett meg, csak az ára nem