- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
alibaba78 #7907 üzenetére
Most nézem...fix,hogy nem a tápod.Egy brutális 12v-s ág,672w,56Amper???Én csak álmodok az ilyen tápról.Nekem ettől gyengébb van és viszi.Lehet,hogy 750-es és CWT beles,de 4 ágra van osztva,4x18Amper ami tud szívatni rendesen.Az X4 meg egy áramtemető.Hogy lásd:3winyó,2dvd,6 ledes venti,2 neon,proci 1.5v,kártyák 1.3v,4 memória modul 1.9v-n,külön bővítő és hangkártya...tehát minden agyig húzva,tele pakolva különböző plusz fogyasztókkal és viszi a tápom.Pedig CF-hez nem ajánlják a 4 ága miatt
Nálad nem az a baj mint nálam?proci agyig húzva kártya alapon,ccc vel húzva és okés.AB-t átírom és koppig nyomom erre a 2-es gpu megvadul és nem szabályoz minek az az eredménye hogy a 2 gpu külön órajelen dolgozik.Furmark be és már dobja is magát el a gép.Hibaüzit és kékhalált is kaptam már ilyenkor.Nekem külön le kell ellenőriznem,hogy mindkét kártya azonos órajelen fut.Majd ha visszaállítom kell egy restartot nyomnom,mert hajlamos a 2-es kari beragadni oc-állásban,míg az egyes szépen gyári órajelen megy./OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest