Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zozoz1

aktív tag

válasz Beri #26584 üzenetére

""Tehát 6 ventivel nem bírsz elég levegőt megmozgatni ahhoz, hogy 150W-ot kikergess a házból?""

Minden háznak pont a vga része a legkevésbé szellőzött része. Mert az hátul és alul van a proci alatt.
    Mivel ott van a alaplap hátsó csatlakozó panel is ott nincs venti. Így az a rész elég holtér minden háznál.
    Igen nekem elöl 3db 12cm veni fúj be. Hátul meg 2db 10cm szív ki. Pontosabban 1db hátul meg 1db a tetején. Én még hozzáraktam egy 12 cm Noctua-t is pluszban....

Tehát azt kérdezed hogy 6 ventivel nem bírsz elég levegőt megmozgatni ahhoz...........???
    De rohadt sok levegőt képes megmozgatni.... :R
    Nagy szerverháza az enyém, de messze vannak az első ventik a VGA-tól, viszont a VGA az alaplaptól csak pár centire. Ha nyitott a VGA hűtése akkor 80-90 fokon szétégetheti az alaplapot mint ahogy járt egy kollégám.

Csak tegyél egy próbát. Indíts el egy asztali ventilátort (amit kánikulában használnak az emberek). A légáramába rakd bele a kezed (mert hát a PC házban is sok levegő mozog). Majd a kezedtől pár centire indíts el egy hajszárítót ami 80-90 fokon fúj. Megnézem hogy hány másodperc múlva üvöltesz fel fájdalmadban.

Új hozzászólás Aktív témák