Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én 2X kaptam vissza Glaciator kártyát ua. hűtés hibával (ti. leállt a ventije), ebből az első javított volt, ugyanilyen hibával, szóval elmondhatom,hogy 2 ASUS EAH4870 G kártyámból 3 volt rossz, és utána kaptam más gyártmányt. Megint Sapphire-t, amelyből az első volt rossz (ahelyett kértem ASUS-t
), de a 4. HD4870-em végre jó lett. Biztosan kicsi volt a selejt-százalék a szériából.
Lehet, hogy csak jó volt a bolt, de hogy a pl. TESCO-ban érdemes rájuk borítani az asztalt gar. ügyben, az tuti, akkor ott is ismerik a jogszabályokat. Van számtech forgalmazó is, amelytől biztosan nem vennék semmit.
Hogy XP-n miért jó a kari, lásd alább.Vasinger!: Érzed? És mégis hogyan?
Inkább tesztelnéd le!
wittman: Mert az XP elavult...
Arra elismerten nem fejlesztenek már az AMD-nél, ami, őket ismerve, nyilvánvalóan a VGA-ik stabilabb működését eredményezi.
TESCO-Zsömle: De annál is egyszerűbb mindent feltolni maxra, aztán megnézni, mekkora a CPU-terhelés.
A több-magos véleményt 8-szálról tudom alátámasztani. Még amelyik program képes HT-re, az sem használ 50%-nál több erőforrást, de ez már ráhagyás, mert 40%-ig sem ment fel semmi (megj.: szigorúan maximális grafikával toltam minden játékot, kivéve Metro2033, és STALKER CoP, de abból csak min. kell visszavenni). Fallout NV konkrétan 20% (teljes) CPU-t sem használ, CoD BO is valahol 25% környékén teheli a procit. Direkt teszteltem a játékokat 2 mag és HT OFF, úgysem volt 100% CPU-terhelés (80-90%), viszont azt hozzá kell tennem, hogy ez, ugye, i7 proci, egy Phenomnál már láttam hasonló játékokkal 50% feletti CPU-terhelést, ezért aztán, akinek AMD cucca van, könnyen eshet abba a tévedésbe, hogy a játékoknak általában kell a 4 mag.Az lehet, hogy egy gyorsabb VGA-val jobban igénybe lenne véve a procim, de a jelen helyzetet figyelembe véve 2X olyan gyorsnak kellene lennie, hogy felmenjen 50% fölé, a HD6-ok pedig ennyire nem sebesek.
Terheléses grafikonokat találni a honlapomon.Traven: Elég egy Core i5 is, de az mondjuk biztos, hogy i7-tel lesz CPU-teljesítmény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest