Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho
üzenetére
A hangot azért írtam mert kb 200 hsz en keresztül azt olvastam meg grafikonokon láttam (amiket te linkeltél be), hogy melyik kártya mennyivel halkabb egy kicsivel..
Kutyát nem érdekli terhelve mennyire van hangja mert aki játszik kvázi nem arra figyel...
Idle ben meg szépen fogom leveszem 20% környékére úgy is tudja tartani a 45 fokos hőmérsékletet és nekem elég jó fülem van de az év világon semmi hang nem jön a VGA felöl.A teljesítmény dolog a fogyasztásra volt értendő ezek a kártyák zabálják az áramot.Szerintem felesleges azon rágódni ez ennyit vagy annyit fogyaszt.Engem ez nem túlzottan érdekel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Mert a legkisebb is számít ahogy a TESCOBAN
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccelt félre téve ez egy fórum mindenki véleménye szvsz számít és engem érdekel.
Fórumozni meg tudni kell én se veszem kritikának ha valami olyat írnak ami az én számomra favorizált termékre negatívan hat, de néha nem tudom szó nélkül hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)