Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Valdez #10418 üzenetére
Én nem mertem bevállalni, mert a tokozás erősen kilógott, filóztam rajta, hogy ráteszem középre aztán szasz, de van a Fermiben egy pár millió tranzisztor aztán ha éppen ott lóg túl ahol nem kéne... biztos ami tuti inkább AMD-re tettem, mondjuk ez se jobb így. Á, sose csinálnak jót... Lehet hogy le lehet venni ezt a keretet, de úgy meg az a para, hogy lesarkazom a GPU-t, mert keresztvassal van rögzítve a blokk és ha nem egyformán húzom a két csavart lepattanhat a sarka a GPU-nak. Mindegy legalább nem kellett sünizni a ramokat, az is valami. Mondjuk én azt reméltem, hogy ez egy középkategóriás VGA-nak megfelelően disszipál. Ehhez képest fűt rendesen. Melegebb a rendszervizem, mint két 5770-el volt. Elég hihetetlen. Van egy i7860@4GHz+UD7 hídblokk+6870 és a slim triplaradi 3db 12cm-es ventivel csak éppen-éppen hogy elég.
(#10419) delta1017
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest