- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
válasz
Gaboman #7938 üzenetére
Csatlakozom. A PRO/XT tényleg egy jó kártya, engem maximálisan kiszolgál. Mind grafikában (2d munka) mind játékban nem lehet rá egy rossz szavam sem. Talán csak egy: a venti hangja
, de arra meg sz@rok, fülesbe nem hallatszik be. Már eleve úgy vettem a lapom, hogy CF-es legyen tehát januárban beugrik egy másik PRO/XT. Szvsz ez teljesen rendben lesz.
Gondolkoztam NV-n is, egyszer kétszer már volt NV kártyám, de mindig csalódtam benne, főleg a színhűsége miatt. Mondjuk top kártyába NV-nél meg nem ruháztam bele. Számolgattam a 88 Ultra SLI-t is, de mi a túrónak? Megtehetném de mint valaki írta már: a HW szar tőzsde, ez így igaz. Be kell lássuk, ha nem melóra használod a géped - mint pl. én - akkor az összes lé amit beleteszel olyan mint ha kidobtad volna. Tök mind1 milyen cuccot mikor veszel, jó árban-é vagy sem.
Én személy szerint drukkolok a vörösöknek, több van ebben a kártyában, csak várjuk meg a driver mannát
, lassan de készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest