Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Jaja csak mert küldöldi fórumokon ahoyg néztem elég sok problémát okozott h. a kártyán tudtommal van egy 6 és egy 8pines tápcsati, ott a szakik azt vallták h.a használathoz elég a hatos viszont tuninghoz nem árt ha a 8as is benva dugva, viszont ilyen nekem nincs, erre javasolták a molex < 8pin átalakított, itthon körbe néztme és kb 500 hufért lehet is kapni.
egy dvd vagy egy vinyo mennyit ehett? 20-30W és mennyi a kulonbseg egy x1950pro vagy egy hd2900xt fogyasztasa között? én arra céloztam h. a tápomnak biztos nem az lesz a keresztmeteszete h. van e dvd irom az olvaso mellett vagy nincs, hanem h. 2db 12V-os ág megfelelő-e a hd2900 alá.
Én nem ugattalak le
azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Modding és elektronikai kérdések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)