- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
kavicssli #13188 üzenetére
Hát nekem már egy hónapja megvan. Hangja szerintem egyáltalán nem vészes, sőt. Az adatlapomon lévő konfigot simán viszi, szóval még nemtudtam a tűréshatárát feszegetni
Folyamatosan hideg levegőt fúj, egyáltalán nem melegszik át, súlya 2 kg (codegen 1,2
)
Kék ledes ventis, szépen világít, hátul egy pirsoan világító főkapcsoló, 1 rakás molex csati, pár floppy csati, 1 PCI-E csati (6pines) 1 venticsati ami ha rádugsz az alaplapra a táp ventije nagyobb fordulaton kezd menni, és erősebb lesz a led világítás. A nagy alaplapi főcsati bevan hálózva. Megvagyok vele elégedve, amellet, hogy jól teljesít még szép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest