Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
HolyFire
üzenetére
Üdv!
Korábban olvastam, hogy vízhűtés bővítésén töröd az agyad. Én is elkezdtem beleásni magam a témába, bigwaterrel kezdtem... rájöttem, hogy fölösleges 12k-t adni egy pumpáért!
Hydor Seltz L20 pumpám van. 3-4-ért használtan tudsz venni. 1 baja lehet, a rotor, amit 600 forintért ugyancsak tudsz szerezni. 700 L/órás... innentől kezdve harmada annyiból megúsztad a pumpát. Cső ára elhanyagolható... CPU blokk... na igen... az húzósabb... persze vannak nagyon jó blokkok, de nem hiszem, hogy megérnék az árukat, cserébe 1-2 fokért... Az én rendszerembe egy MAG CPU blokk van, amit 6 k-ért szereztem, csak 1X volt használva teszt erejéig. A phenomomat alap 36-40 fokon tartja, terhelve 50 fölé nem nagyon megy, de úgy, hogy a rendszerbe van még kötve NB blokk és a 2900XT-men egy egész karit lefedő EK-FCR600 blokk.....Vagyis, ha bővíteni akarsz, sztem 10k-ból meg lehet úszni! Ami kevesebb, mint egy drágább, de nem jobb pumpa ára....
remélem tudtam segíteni! ha kérdésed van, írj nyugodtam akár privibe is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest