Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Joci?? #12044 üzenetére
LOL. Már megint valaki, aki azt hiszi, a fejlődés csak előnyökkel jár, és a ramnál csak a mhz-ek számítanak
. Vagy figyelmetlen voltál? Emberek, az sd ramoknál 1-es késleltetésekről beszéltünk! Most meg 4-es, 5-ös leggyakrabban. Aki azt hiszi, a DDR2 kb. 2x gyorsabb az egyesnél, az súlyos tévedésben leledzik.
A rendszerbusz lassúsága miatt van, hogy "bedadog" a Crysis. Egy ponton túl tök mindegy, mennyi ramod van, ha nem tölti után elég gyorsan, akkor mindenképp beszaggat a memóriacserénél. Nekem 4 giga van, mégis szaggat néha. Van egy jó hírem a Crysis-t fikázóknak: az 1.2-es peccsel ez a probléma szinte teljesen megszűnt, "bereteszelték" a "memory leak"-eket, a játék teljesen kiegyensúlyozottan fut, fele akkora töltési időkkel. Vga persze még mindig veszettül kell hozzá, de mintha a 3d teljesítménye is jobb volna picivel. Tapasztalat! Ha már írtam, bocsi, szerintem erről még nem volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Friss előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest