Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
VaniliásRönk #1714 üzenetére
Ahhóóó fasza....köszi szépen..valóban jó lett.
Régóta nem volt Ati-m és hát újra kell tanulnom
Még egy kérdés : nem hiszem hogy bármi gondja lenne a kártyának szerintem ez is vmi kis kapu lehet mint a hang is volt.
Némely weblapokat ha megnyitok...kis fekete résszé alakít át olyan részeket ami normál kinézetben kell lennie...de ha rámegyek egérrel vagy elgörgetem és vissza akkor rendszerint eltűnik vagy visszakapja a rendes színét.
Ez csak is kizárólag itt netes oldalak esetében fordul elő....játékban sincs vele semmi gond...meg alap dolgoknál sem.
Netnél is csak 30 oldalból kb 5nél.De olyan furi és gondoltam rákérdezek hátha hasonló jelenséggel találkoztál már.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy hd2600 pro karim...most vettem...és van egy Gigabyte alaplapom amin HD audió van ugyebár...de most a kari is HD-s és az is rakott fel magának HD audió vezérlőt.
És most ott tartok, hoigy sztem ez a 2 kiütötte egymást mert nincs hang a gépen.
Megvan a tálcán az ikonja az alaplapi HD audiónak minden megy is úgym,ond, mert nem ír hibát vagy valami de akkor sincs hang.
Megpróbáltam újra felrakni az alaplapról az audióvezérlőt de akkor sem változott semmi.Tudna valaki ebben segíteni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Jogász topik
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest