Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
FC2 a Dunia engine-t használja, ami saját fejlesztés tudtommal:
[link][I]Engine
Far Cry 2 will not use CryTek's CryENGINE (from the original game) or CryENGINE2 (which is used in Crysis). Instead, Ubisoft has developed a new engine called Dunia, meaning "world" or "earth" in Arabic, Persian, Hindi, Urdu, Swahili and Malay languages.[3] The engine will take advantage of multi-core processors and support DirectX 9 as well as DirectX 10.[4] Only 2 or 3 percent of the original CryENGINE code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft Netherlands. [/I]
szerk.: a dőlt betűk nem mennek valamiért

-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Pedig humoros.
Talán pont ph-n olvastam, hogy nem a mai hw-ekre lett a game tervezve, néhány effekt pl le van tiltva, még vh-n sem kapcsol be úgy tudom. Aki ezért vett ultrát, azt csak sajnálni tudom. A game amúgy is egy határ fos, körülnézel, hű de jó a grafika, aztaa, ez tart kb 5-10 percig, aztán ennyi. Next gen játékot ne akarj már prev gen VGA-val játszani
Crysisen kívül mindenhez elég az Ultra, akkor tényleg az a szerencsétlen kari a hibás? Majd jön a következő generáció, és fog az még 50+ fps-el futni AA-val is. -
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Ha annyi pénzem lenne, mint ahányszor te leírtad ezt a mondatot, már gazdag lennék
Nem tudom nálad mit jelent a fullra rakás, de nálam a húzott 8800 GT-vel very high cheap módban ([link]) 1440*900 felbontásban simán játszható volt, tudom majd a végén nem lesz az, nem nagy tragédia, leveszem highra és annyi. Más kérdés, hogy kb a játék felénél uninstalláltam, mert nem igazán ragadott meg, CoD4 sokkal jobb volt, most kezdem majd a Bioshockot, majd Jericho, Timeshift, UT3...
Az Ultra pedig jóval erősebb a GT-nél, szóval ez a semmit sem ér ez nem értelmezhető számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy tudsz már bejelentett játékról, ami az új motorral fog futni?
Nem tudom nálad mit jelent a fullra rakás, de nálam a húzott 8800 GT-vel very high cheap módban (