Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruban
tag
De egy P*** vagyok.. pedig mar azt hanyszor olvastam.. kosz!
-
Ruban
tag
Megtudna nekem mondani valaki hogy a 2005-os PC Mark miert fagy le, kilovi a gepet,vagy kek halalt okoz az uj videokartyammal??? Ujra raktam az egesz gepet uj proci, vga, majd 4 eve nem bantottam az op rendszert szal ideje volt mar. Minden szep es jo feltettem, probaltam gyari driverrel szeptemberi, az uj novemberi 7.11-el , mindennel es a pc mark elinditasakor mikor leellenorizne a gepet kifagy a progi vagy az egesz gep...
-
Ruban
tag
Mondjuk ez nekem sem tiszta.. meg...
-
Ruban
tag
Prima! Koszi sracok!
-
Ruban
tag
Tudna nekem esetleg valaki segiteni abban hol talalhato jelenleg elfogadhato aron 2600XT AGP csatoloval? Sajnos mindenhol csak PCI expresst talalok.. illetve megis milyen sebesegbeli kulonbseg van a fent emlitett kartya es egy x800xl kozott? Gondolom a 2600xt gyorsabb mivel mind orajelben mind memoria sebessegben tobbet tud illetve DX 10 tamogatas, HD video(amire nekem kellene) hardveres tamogatas,m etc .. csak jobb lehet?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest