- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akinek 2600XT-je van, annak ez a proci.VGA kombináció elég is lehet. Aki ilyen géppel rendelkezik, nyilván nem akar az überbrutál modern, DX11-es játékokkal játszani. Én pl. 8600GT-vel, igaz, hogy low beállításokkal, még Crysis-oztam is. S a 8600GT kb. 2600XT szintű kártya. A régebbi dolgok meg teljesen jól mentek rajta.
-
törölt tag
A 2600XT-hez valóban kevés a Prescott 3.0. Nekem kétmagos, 64bites, Presler maggal szerelt Pentium-D 3.4 GHz-es procim van, és még ez is jócskán visszafogja a VGA karikat a leggyengébb asztali Core 2 Duo-khoz viszonyítva.
-
törölt tag
Pedig itt a fórumon volt rá példa. A srác csinált egy screenshot-ot a GPU-Z-ről, és ott jelezte is, hogy csak 1x-esen megy. Akkor ajánlottam a gyereknek, hogy kapcsolja ki, majd igazítsa meg. Megcsinálta, és egy csapásra megjavult. A srác nem győzött hálálkodni.
Ilyenkor előfordulhat, hogy a PCI-express slotban nem mindegyik érintkező érintkezik, mivel a csatlakozók a gép hátuljától kezdődnek. Azért olyan rövidek az 1x-es, 4x-es csatlakozók, mert csak annyi érintkezőjük van, ami ehhez a sebességhez kell. Ha a kártya a végénél a rögzítőmechanizmussal nincs jól lerögzítve, előfordulhat, hogy az azon a végén lévő csatlakozók nem érintkeznek. -
törölt tag
Nem lehet, hogy a kártya kilazult a foglalatban, és nem teljes sávszélességgel működik? Itt a fórumon már találkoztam olyan illetővel, akinek ez volt a baja. Nem volt megfelelően rögzítve a kártya, és csak 1x-es sebességgel működött. Ezt a GPU-Z meg is mutatja. Jó lenne erről látni egy screenshot-ot.
-
-
törölt tag
válasz
McBJani #14196 üzenetére
Régebben, úgy 2004-2005. környékén nekem is volt ATI kártyám, egy 9550-es. A Catalyst driverekre akkor is jellemző volt az, hogy általában a kártyák megjelenésekor kint lévő, vagy egy kicsit későbbi driver volt a legjobb, legstabilabb, a legújabbakkal többnyire mindig gond volt. Én azt a kártyát a 4.11-es driverrel használtam, mert ezzel volt a leggyorsabb és legstabilabb. A későbbiekkel lassabb is volt, és a játékokban többnyie textúrahibákat is vétett. Úgy látom, Catalyst fronton ma is hasonló a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest