Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin83
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13466 üzenetére
Először is, sok köszönet mindenkinek, aki válaszolt.
MIUTÁN vettem egy új tápot (FSP 400W), húztam egy új rendszert és majdnem kivágtam az egészet a francba, tök véletlenül vmi hibaüzenettel a gugliban próbálkozva találtam meg az ATI Hotfixet (honnan gondoltam, hogy a pakkban lévő CD elég lesz...?), úgyhogy pár órával később már rendben volt a dolog... és valszeg ÖSSZESEN csak ennyi kellett volna...
Na igen, per pill a memória a (nagyon) szűk keresztmetszet, de egyszerre nem fért bele a büdzsébe (pláne így karácsony előtt), viszont az lesz a következő. Az OC tippeket köszi, megfogadom.
-
Ronin83
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, kérem, segítsen rajtam! A napokban vettem egy AGP-s 2600 Pro-t. Kicsit öreg már a config, de nem hittem, hogy baj lehet belőle. ABIT AN7 alap, 2800+-os Sempron proci, fél gig memória.
A bevásárlást megfejeltem egy 400W-os táppal, írták rá, hogy anélkül nem nagyon fog szólni, de csak 1 vinyó van benne+az egyik optikait is kihúztam, biztos, ami biztos.
Hát így se szólt semmit. Aquamark, 3dmark mindkettő valami 3d hibát észlel, a 3d mark kereken megmondja, hogy nem talál 3d vezérlőt.
Valami kevés, software, vagy én vagyok a hülye?Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam Deck
- Könyvajánló
- Windows 11
- Spotify
- Sweet.tv - internetes TV
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest