Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz
Killer man
üzenetére
Nem fog menni vele, nem tud DX10.1-et, az ajánlott leggyengébb a 3870.
-
_csocso_
senior tag
válasz
kispista92
üzenetére
10.11 AGP-re és PCI-ex -re is.
-
_csocso_
senior tag
válasz
Goll-r
üzenetére
Szia! Nekem is volt hasonló problémám, de sikerült megoldanom. A telepítés elején a progi nyit egy könyvtárat ATI néven, ahová kitömörítődik. Itt megkeresed a Driver nevezetű könyvtárat, talán Packages - ben van, és ott lennie kell egy windows installer típusú, ( betű, szám van az elnevezésben ) file nak. Azt futtatod, kiírja, hogy nem kompatibilis, de elfogadod, és feltelepül a meghajtó program.
-
_csocso_
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, amire alapvetően már többször is volt válasz, de megoldást nem találtam a problémámra. Van egy agp sapphire 2600xt -m, ezen szeretném a hangot beizzítani hdmi n keresztül. Win xp sp2 használok, 9.6 hotfixes catalyst, nem tudom, hogy ebből már alapból telepítenie kellett volna a hangot? Megkerestem a különlévő hdmi drivert [link], microsoftos ill. ati is, feltettem, de így sem ismeri fel a rendszer.. Mit próbáljak esetleg még, mit lehetne tenni? Köszi.
-
_csocso_
senior tag
Szia!
Valaki segítene nekem? A probléma egy Sapphire 2600xt agp vel adódik. Új rendszert húztam fel ( xp ), feltelepítettem legújabb catalyst hotfixet - 9.6 , és nincs sebesége a kártyának. Az ablakok utánhúzással mennek, nem natív felbontáson a megjelenő kép kilóg a monitorról. Korábban valamilyen 8.x catalyst volt fenn, valamilyen trükközéssel, de legalább működött. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- XFX 6600XT 8GB
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest