- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hello!
Egy ideje kiszálltam a VGA piacból, nem volt rá szükségem, de mostanság szeretnék újra játszani pár játékommal, és vennék egy videókarit. Nos olyan 30K maxra gondoltam, és egyelőre Intel GMA3100 integrált videókarim van. NEm nagy teljesítmény, CD 1.6 megy olyan 70FPS- el. Szóval van egykét jelöltem, nem meglepő módón a HD2600Pro/XT is befigyel.
Négy kérdésem lenne:
1. Pro vagy XT?
2. Milyen kiszerelésben? 512MB vagy 256MB,GDDR3 vagy GDDR4?
3. Milyen márka legyen? Van különbség a mrákák közt? Mármint úgy rendesen eltérés..
4. Ebből a szériából szemezgessek, vagy az előző generációból? Igazából nem hatnak meg az új játékok, de lehet, hogy néhanapján kipróbálok majd egyet- egyet, de emiatt megéri- e DX10- es karit vennem?Körülbelül ennyi lett volna. remélem fel tudtok homályosítani. Előre is köszi!
Mákos7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest