- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az érdekes, ugyani omega telepítése után még nem használja a drivert a win, külön kellene megmutatni neki. Ergo nálad valami nagy gubanc van, rögvest tennék egy win reinstalt.
Az más tészta, hogy omega eltávolítás után az xp már nem lesz teljessen önmaga... (legalábbis nálam mindenféle grafikai probléma lett utánna, win reinstall segítet csak)
-
dobolan
senior tag
Szerintem régi a lapod. Nekem is volt ilyen lapom, pontosabban nem delux, de az most mindegy, és X1950proval pl. el sem indul.
Ezt onnan tudom, hogy haver vette meg tőlem a lapot régebben, nekem meg volt 1950pro kártyám, és ki akartuk próbálni, hogy a socketa-s 2000+ sempron mennyire tudja kihajtani.
Nem jött össze, nem indult el a gép, pedig még tápot is cseréltünk.A poén az, hogy utána vett egy 7600GT-t azzal meg működött rendben, holott az is modernebb kártya az alaplapjához képest.
Szabvány, meg driver ide vagy oda léteznek megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gondok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest