Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
barnam_ #2137 üzenetére
Igen. Magyarul a Rivatuner xar, de nem miatta, hanem az ATi miatt xar... nem értek hozzá, de ha belekukkantana az AGCT-be, illetve a használt dll-ekbe, szvsz 1 ora es kijöhetne a 2.07-es...
VaniliásRönk: ATi nem az órajelekkel, hanem az aktiv sp-vel jatszik, 2d-ben lekapcsol néhányat. Riva ezt is xarul kezeli...
A RaBit hamarosan jon frissitve rv630-cal , azzal majd biosba tudunk turkálni. Azert mindenki tankoljon be egy pci-os karival, ha elflashelné, ne vakon kelljen visszaflashelni...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #2137 üzenetére
Én úgy szerettem volna megoldani, hogy 2D-ben mondjuk 600/600-on menjen, 3D-ben meg alkalmazástól függően amennyit bír/szükséges. (ATT tökéletes lett volna, de akkor ez nem mostanában fog összejönni)
wwenigma: Ettől én még szeretném az órajelet is visszavenni, szerintem meghálálná.
PCI-os VGA van, csak az alaplapom nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3070 GAMING OC 8GB
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest